Kateri touch telefon

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Kupujem touch telefon, vendar sem zadnje cajte malo zaspal.
zato vas naprošam, kaj je sedaj IN oz kaj je sedaj best buy. Kakšna N97 mi je malo predraga, tako da bi vas prosil za okvirno cenmo do 300€

Nazadnje urejeno:

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Za mene je to best buy.

http://www.bolha.com/oglas383582852/iphone-3g-8-gb

Glede na to, kaj ponuja iphone gledano "all_together" (delo z njim, izbira iger in aplikacij, ipod,safari, multitouch...) , so vsi ostali telefoni predragi
evil.gif

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
ma če berem za te iphone, da so zaklenjeni, špa da jih ne smeš posodabljat......
Sploh ne vem katerega naj kupim, da bom brez strah, da se mi ne bo čez čas zaklenil.. Bi pa res najraje imel iphona 3g

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
ma če berem za te iphone, da so zaklenjeni, špa da jih ne smeš posodabljat......
Sploh ne vem katerega naj kupim, da bom brez strah, da se mi ne bo čez čas zaklenil.. Bi pa res najraje imel iphona 3g

Iphone 3GS, če kupiš iz redne prodaje, recimo iz Italije ali pa tudi lahko od Tušmobil-a, so ti popolnoma odklenjeni in nadgradljivi brez bojazni, da se ti bo zaklenil. Za servis je pa tudi poskrbljeno, tako da je bojazen nepotrebna
wink-1.gif
.

Lp.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
3gs so mi predragi. Bi pa bil zelo hvaležen, če mi lahko kdo pove, na kaj moram biti pazljiv pri nakupu, da se mi ne zaklene ob morebitnih nalaganjih česarkoli. Pa da ima SLO meni.
Lahko tudi na ZS

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
ma če berem za te iphone, da so zaklenjeni, pa da jih ne smeš posodabljat......

Ni neke sile, če je zaklenjen. Sem mel italjanskega, nato zaklenjenega, pa sem zaj spet na italjanskem, ker sem bil parkrat v 3 mesecih, kar sem ga uporabljal, nedosegljiv pa wifi signal je bil malenkost šibkejši. Pri prihranku 50+ eur za 3g in 150+ eur za 3gs , glede na odklenjene modele (italija, belgija, grčija, nizozemska...) , je že vredno razmislit o zaklenjenem. Jaz pač rad takoj posodobim softver in mi je blo kar malo hudo
d055.gif

Bom kar lepo počakal na 4. generacijo , nato pa spet dilema zaklenjen/nezaklenjen
confused-1.gif

Sicer pa še TOP slovenski forum za apple izdelke: www.jabuk.si

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
3gs so mi predragi. Bi pa bil zelo hvaležen, če mi lahko kdo pove, na kaj moram biti pazljiv pri nakupu, da se mi ne zaklene ob morebitnih nalaganjih česarkoli. Pa da ima SLO meni.
Lahko tudi na ZS

Slovenskega menija iphoni nimajo naloženega, ker se v slo uradno ne prodaja. Obstaja pa slovenski jezik, proti plačilu okoli 15 eur, če se ne motim. 3GS, zaklenjen, pa se da dobit za dobrih 400 eur, če se osebno zglasiš na Hrvaškem, pri kakem prodajalcu, ki ga najdeš prek internetnih hrvaških oglasnikov.

Pri nakupu preveriš, če je rez nezaklenjen/odklenjen , če ima inptalirano cydijo in v njen še blacksn0w / ultrasn0w jev tovarniško zaklenjen (softversko odklenjen) . Če sploh ni cydije, in ti dela normalno s sim, potem je tovarniško odklenjen.

Sicer pa: https://www.alter.si/tabla/show...0&fpart=all

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Mogoče bom sedaj vprašal popolno neumnost. Prosim ne me napadati, ker kot sem že omenil, nisem ravno na tekočem.
Priporočen mi je bil HTC Hero. Če ga primerjam z Nokio 5800 express....Kaj je best buy. Skratka kateri je boljši in zakaj bi dal toliko več denarja za HTC

Hvala

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Imam eno ponudbo za IPhone iz Češke. Baje je tovarniško odklenjen. Je s temi češkimi kakšen probelm?

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Če ima kdo kakšnega IPhone (takšnega odklenjenega) naj me kontaktira na ZS

Nazadnje uredil moderator:

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Imam eno ponudbo za IPhone iz Češke. Baje je tovarniško odklenjen. Je s temi češkimi kakšen probelm?

VSI iphoni so skupaj nareti na Kitajskem, tak da so vsi isto kvalitetni, neglede na državo, kjer se prodajajo. Edina razlika je v zaklenjenih/odklenjenih... Sej maš na bolhi tud nezaklenjene, samo so dražji, pa pazit je treba, ker jih ima dosti napisano, da je odklenjen, nima pa napisano da ni tovarniško odklenjen...

Več pa boš zvedel na www.jabuk.si. Gumbek iskanje
wink-1.gif

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
No limit je lahko tudi malo višji, če mi kdo ponudi kakšnega dobrega nezaklenjenega italijanskega