kateri telefon z mobilno dostopno točko (lowprice)

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ok. ne znam povezat ženine nokie E5 na net kot modem ... ona včasih rabi na terenu netbook in če ni wifija, je pečena ...
mojega htc sensation pa znam povezat kot mobilno dostopno točko (ker ma pač to funkcijo in pol deluje kot portable wifi). tak si jaz to razlagam, ne se zdaj smejat.
grin1.gif

ker je žena itak pred nakupom novega aparata, me zanima kateri android s funkcijo mobilna dostopna točka, je najcenejši? je pa na mobitelu in firma menda prehaja k amisu ...
zdaj noben operater nima v svojih iskalnikih filtra mobilna dostopna točka, zato pa ne vem, kateri to sploh majo. cena, čim nižja :) saj vete kak so babe za telefone. delat mora ...

kkovac

Zelenc'
2. okt 2012
26
0
1
Nokia kot modem z programom Nokia Suite, program je preprost. Lahko tudi z Nokia PC suite-še bolj preprost

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.624
4.355
113
Vsi androidi imajo to.

Res pa je da eni omogočajo hitrost 7.2 eni pa do 21
Mbs

Poglej kaj se da dobit tam za cca 200 €

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Tole ji daj na nokio dokler ne zamenja telefona
http://www.joiku.com/products/joikuspot_light

Po mojem imajo že vsi novi androidi to funkcijo. Najprej izber telefon, pol pa še mal po googlaš za to funkcijo al pa tukaj gor vprašaš, če ima kdo ta telefon in lahko pogleda v meni.
Vrjetno pa bo aprila moj S2 na prodaj:)

sad

Guru
24. avg 2007
21.167
9.801
113
Pa ne ji pozabit reč, naj vzame polnilec s seboj, ker to cuza baterijo kot noro. Pa če ima Nokio v kakšnem ovitku naj jo ven vzame, ker se zelo greje.