KATERI SIP oz VoIP program za Android ?

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Ker mi FRING ne dela na Motoroli droid pro zaradi Androida 2.1, me zanima kateri je dober program za VoIP telefonijo =?

Probal sem tudi SIPDROID, ampak ima napako, da če sem brez omrežja se javi klicanemu odzivnik da št ni dosegljiva, jaz pa se vseeno lahko oglasim in pogovor steče. Pa tudi ne vidim imena iz imenika, ker ima eno čudno pretvorbo klicane št. ( <sip:<tel: +386....... ) Ne pa tako kot je v imeniku

PROSIM ZA VSAKO DOBRO INFORMACIJO.

lp

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Imam VIBER ...ampak z njim lahko kličem samo viber uporabnike oz tiste ki imajo VIBER na telefonu

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
CSipSimple .... AMPAK A TI JE USPELO NAREDIT RAČUN ??? Meni za vsako javi: ERROR WHILE REGISTERING -FORBIDDEN

Pa sem probal že vse možno.

Mi poveš pod kateri račun greš in tvoje nastavitve prosim ?

lp

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Meni tudi CSipSimple deluje brez težav. Uporabljam ga pa za Amis. Tvoje nastavitve so pa odvisne od tvojega ponudnika tako, da moraš sam to poiskati.

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Citat:
Uporabnik ales85 pravi:
Meni tudi CSipSimple deluje brez težav. Uporabljam ga pa za Amis. Tvoje nastavitve so pa odvisne od tvojega ponudnika tako, da moraš sam to poiskati.

KAKO PA TO UPORABLJAŠ ZA AMIS ? KATERE NASTAVITVE ? Jaz imam tudi amis IP telefonijo

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
510
71
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik MasterX pravi:
Citat:
Uporabnik ales85 pravi:

KAKO PA TO UPORABLJAŠ ZA AMIS ? KATERE NASTAVITVE ? Jaz imam tudi amis IP telefonijo

Najprej se nehaj dret
uf-1.gif

Drugače pa vpišem podatke od Komunikatorja in mi deluje b.p.