Kateri SIP klient za Galaxy S da..

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
podpira Detel SIP telefonijo? Da Symbian Nokiah deluje BP medtem ko za Adroid še nisem naletel na kakšno "pametno" SIP aplikacijo...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.246
113
www.adriamedia.si
Samo pati, ker nekateri praznijo baterijo, ker so stalno v ozadju prižgani (da se avtomatsko vklopijo, ko wireless prižgeš). Mislim, da je tudi sipdroid med njimi. Sam sem jih moral enih 5 sprobat, da sem našel enega OK, ki se ga prižiga in ugaša ročno in ne smeti v backgroundu...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.246
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik NoviC pravi:
Sipdroid se da ročno ugasniti... Kaj si pa ti izbral?

Voip by antisip
Sipdrod mi ni delal, sicer sem ga prvega probal ... Ni se uspel registrirat na server (pa še en kup enih nepotrebih nastavitev je zraven). Vsi ostali so se, ampak samo zgoraj omenjeni je bil ročni.

A Sipdroid se sam zažene ali ga moraš ročno zagnat (ker smaodejnega zagona itak nisem hotel)? To, da se ga da ugasnit, je sicer čisto lepo, ampak ne dovolj. Iskal sem full manual nadzor.

Fring, ne hvala. Imel na Nokiji, čisto preveč bloatware. Za VOIP res ne rabim raznih twitter, FB in nevemkajše accountov zraven.

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik NoviC pravi:
Sipdroid se da ročno ugasniti... Kaj si pa ti izbral?

Voip by antisip
Sipdrod mi ni delal, sicer sem ga prvega probal ... Ni se uspel registrirat na server (pa še en kup enih nepotrebih nastavitev je zraven). Vsi ostali so se, ampak samo zgoraj omenjeni je bil ročni.

A Sipdroid se sam zažene ali ga moraš ročno zagnat (ker smaodejnega zagona itak nisem hotel)? To, da se ga da ugasnit, je sicer čisto lepo, ampak ne dovolj. Iskal sem full manual nadzor.

Fring, ne hvala. Imel na Nokiji, čisto preveč bloatware. Za VOIP res ne rabim raznih twitter, FB in nevemkajše accountov zraven.

JA. Ročno ga prižgem in tudi ugasnem.. V glavnem zaenkrat zadovoljen... Dela OK.