Kateri Samolepilni Led trak

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Rabil bi led trak za osvetlitev kuhinjskega pulta (dal bi ga pod viseče omarice)
Katerega naj kupim, da bo trajal?
Gledal sem po ebaju... pa je tega ogromno.... lahko kdo katerega svetuje?

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Se bom prištulil zraven z vprašanjem:
imam naslednjo konfiguracijo visečega stropa ob robu stene, pripravljenega za RGB LED trak - katera opcija za inštaliranje traka je bolj primerna, A ali B? S tem, da je knauf na obeh površinah (A in B) osnovne zelene barve, lahko to kaj moti to barvo svetlobe?
2134098-knaufledtrak-Model.jpg

Priponke

• 2134098-knaufledtrak-Model.jpg
    2134098-knaufledtrak-Model.jpg
    20,3 KB · Ogledi: 482

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Hja, ko kupuješ z ebaja, vsaj po mojih izkušnjah, je vedno loterija. Ko pa dobiš enega "kitajca" ki to dobavi to kar si iskal in ko po n-letih študiraš da bi vsel kaj na novo, ga itq ni več/ima drugo robo... jaz ravno zdajle čakam 3 trakove od različnih prodajalcev, eden sigurno ne bo vredu (in bo šel nekam kjer ga ne bom vsak dan gledal, garaža ali kaj podobnega). Kot namig: preden kupiš, dobro premisli kako barvo želiš, večini ljudi je recimo "cool white" preveč modra za v kuhinjo...

@keber: definitvno je barva odbite svetlobe tudi deloma odvisna od podlage, ampak, glede na to da verjetno ne boš po fotografsko lovil odtenka barve, bo vseeno
grin1.gif
Če boš dal A-čisto zgoraj se pa zna videt, če boš ob steni gledal povsem navzgor, kar ni "lepo".

lp

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tko nared, da boš imel čim več traku v enem kosu, tudi ko bo potrebno menjat. ker drugač je zelo velika vrjetnost, da boš imel drugačne barve.
pa kot je @odisej rekel, na A se ti ne bo tolk prah nabiral;)