kateri repki kozic

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Zapasala mi je rižota z repki, pa me zanima če kdo kupuje keri so še nekak vredu in najmanj v p****? Sej vem, tud sam mam raj ribo al pa škampke, tele kozice so bl za en drek, ampak dans se mi je prou prkazala rižotka s kozicami
smile-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Tud na to sm pumislu ja, tenks. Sm pa v šparu v cityparku isto vidu majo tkole na vago morske stvari, je od njih to kej veš?

trbowc

Pripravnik
15. jun 2008
136
1
18
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
enkrat sem v Hoferju našel zamrznjene repke na ražnjič palčkah in to ne-kuhane! Bile so odlične.

Smo jih jedli v soboto - odlično za vložen denar.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Lol, ne bote vrjel, sem vzel v hoferju, ker se mi ni dalo cjazit. Vzel sem spotoma ob obisku tržnice btc še v ribarnici ene manjše v slanici (te hoferjeve so velke), da bi blo mal bolj bogato, ampak so ble čist brez okusa in premehke, te hoferjeve pa odlične, polne okusa in čvrste. Še ene manjše dobre morm najdt, ker te male men tud sedejo not. Zdej možn so ble mehke zato k so u slanici al so ble pa že po defoltu u p****. Je pa rižotka ratala top šit, vonj je bil isti ko buzara
smile-1.gif

Recept? Mislm, da ni neke znanosti, putr, šalotka, sol, česen, riž, malvazija, petršil in parmigiano reggiano
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma se mi sline cedijo mater....

Res bi mi sedla ena taka rižota, moram it po material. Mam pa ta problem, da bom "moral" sam jest, pol pa ne kuham pogosto.
frown-1.gif

PS. Na križarjenju sem jedel top shit črno rižoto na vrhu pa pol repa jastoga...nekaj najboljšega ever!

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Sipina ni slaba ja, ampak za zimske razmere je tud taka dobra, sploh če jo lepo poplakneš na konc s flašo, dela pa posode pa tud ni velik, kar je pa tud kdaj važn
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: