Kateri profesionalni program za snemanje IP kamer?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Pozdrav. Šef ima v dveh lokalih 10 kamer (Supra IPC-1 iz Hoferja), ki same po sebi delujejo odlično. Problem pa je, da nikakor ne najdem primernega programa za snemanje le teh. Blueiris smo nabavili, pa par dni snema, pa se sesuje, ne snema dokler ne resetiraš mašine, skratka sami problemi. Ima kdo idejo, katero programje bi to funkcijo opravljalo najbolje? Hvala za pomoč!

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Blueiris je drek.
Svoj čas (6+ let nazaj) je bil dober Geovision pa še eden pa se ne spomnim kaj je bilo.
Da skrajšam :Techtrade je imel običajno preverjene in delujoče rešitve.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Testiram sedaj iSpy pa zaenkrat res super deluje, moram samo dat še na snemanje vseh deset kamer, pa pustiti kakšen dan, da vidim če bo zdržal
wink-1.gif
. Hvala!!

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Po treh dneh neprestanega snemanja so zaenkrat še vse online in lepo deluje. Je pa res, da sem znižal FPS ob snemanju, pa nastavil sem, da se program na eno uro znova poveže na kamere. Zaenkrat super zadovoljen, hvala!

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Da še jaz malo povprašam tu, da ne delam nove teme ... v glavnem, jaz pa si želim narediti kamero ali največ dve pred vhodom in garažo, takoj malo pod streho, da je kamera skrita. Ker s tem nimam veliko izkušenj, oz nič, me zanima, če bi lahko postavil ven kar to navadno spletno kamero, ki jo uporabljam včasih za skype? Sem v zgornjem nadstropju in je ravno tako obnjeno vse skupaj, da od zgoraj nikjer nimam šanse videti kdo se je pripeljal na dvor in kdo je prišel, zato včasih lečem brezveze dol ...

Zdaj glede snemanja pa tako .. čez dan bi mel tako samo, da bi kamera bila vklopljena, brez snemanja, ko je kdo doma ... ko pa ne, pa bi se snemalo, še posebej zvečer, ker so ne dolgo nazaj že nekaj kradli ...

In kako je to s snemanjem ... vem da mi dolgo ne bi snemalo ker par minut snemanja, pa je kakšnih deset gb takoj zapolnjeno ...