Kateri preklopni telefon

krneky

Pripravnik
10. jan 2008
149
1
18
Kupujem poceni preklopni telefon. Ker sem že do sedaj bil Mobitelov naročnik, ga bom verjetno vzel pri Mobitelu. V trenutni akciji se mi zdita zanimiva Sagem my850C in LG GB250 Madison. Sagem je iz 204 € znižan na 1 €, LG pa iz 149 € na 29 €. Bolj mamljiva ponudba se mi zdi od Sagema, ampak včasih so Sagemi veljali za zelo nekvalitetne telefone. Se je situacija do danes kaj spremenila?
Kakorkoli že, zanima me, katerega bolj priporočate? Se morda splača vzeti kateri drugi telefon?

Hvala za pomoč.
LP

krneky

Pripravnik
10. jan 2008
149
1
18
Sony Ericsson z200
smile-1.gif

Telefon res rabim samo za osnovne potrebe, ne rabim nobenih naprednih funkcij. Prioriteta sta bolj kot ne preprostost uporabe (da ni tak uporabniški vmesnik, kot je npr. pri Motorolah) in kvaliteta.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Pol pa ti ptiporočam, da ponovno vzameš SE ali pa nokijo, ki ima še lepe( enostavne in logično postavljene) menije.

Katera Nokia pa je to ? Jaz sem obupal ob 6151: kar se tice menijev ima en plus (ikone se da rocno razporediti tako, kot so na SEjih, tako da je vsaj s tega vidika enako funkcionalna za tiste, ki so ze navajeni SE), pa kup minusov. Ne da se spreminjati velikosti fontov v menijih, izbire v podmenijih po nepotrebnem zasedajo prazen prostor, kjer bi lahko bil vecji tekst ali pa druge opcije, ki so tako off-screen, po menijih se sploh ne da premikati s stevilskimi bljiznicami (npr. "3" za tretjo izbiro v meniju, tako kot to deluje na SEjih ze 5+ let), ampak moras vsakic d*kat tisto polomijo od smerne tipke ...

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Izmed preklopnih v mobitelovi ponudbi bi jaz vzel ali LG wine, LG madison ali Sagem my850c. Prvi je favorit

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Pol pa ti ptiporočam, da ponovno vzameš SE ali pa nokijo, ki ima še lepe( enostavne in logično postavljene) menije.

Katera Nokia pa je to ? Jaz sem obupal ob 6151: kar se tice menijev ima en plus (ikone se da rocno razporediti tako, kot so na SEjih, tako da je vsaj s tega vidika enako funkcionalna za tiste, ki so ze navajeni SE), pa kup minusov. Ne da se spreminjati velikosti fontov v menijih, izbire v podmenijih po nepotrebnem zasedajo prazen prostor, kjer bi lahko bil vecji tekst ali pa druge opcije, ki so tako off-screen, po menijih se sploh ne da premikati s stevilskimi bljiznicami (npr. "3" za tretjo izbiro v meniju, tako kot to deluje na SEjih ze 5+ let), ampak moras vsakic d*kat tisto polomijo od smerne tipke ...

Ne vem
grin1.gif

Pisal sem na splošno o menijih, da so ti od SE on nokije mnogo lepši in logično razporejeni, kot je to pri motoroli, lgju, samsungu in še kje.

krneky

Pripravnik
10. jan 2008
149
1
18
grobo, katerega bi pa vzel, če bi se moral odločit med LG Madison in Sagem my850C?

krneky

Pripravnik
10. jan 2008
149
1
18
Sem malo pobrskal po netu... Sagem je zanič, se zelo kvari. Za LG GB250 pa nič ne najdem. A ga ima kdo, da bi lahko iz prve roke povedal, kako se obnese?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
To nisem rekel, vendar nakup sagema ali motorole je slab nakup.Tak da @krneky , nabavi si SE, Nokio ali pa Samsunga. Vsi ponujajo isto dobre menije, funkcije itd.. seveda za isto/podobno ceno.