Nujno bo treba kupiti nov telefon za mamo, ker se ji je prejšnji zlomil (Philips 630). Z njim je bila zelo zadovoljna, ker je bil na poklop z aktivnim pokrovčkom. Želi si telefon, ki bi bil temu čim bolj podoben. Torej je sedaj obvezno, da je na preklop in čim bolj preprost za uporabo. Fino bi bilo tudi, če bi baterija zdržala čim dlje. Tudi tipke naj ne bi bile premajhne, da jih dobro vidi. Cenovno recimo tam do 60€.
Sem malo gledala pri Mobitelu in sem našla tele telefone.
Samsung SGH-M300
Motorola w220
Nokia 6060
Motorola w375
Aja, pa še fino bi bilo, da ima zunanji zaslon, kjer se vidi, kdo jo kliče. A Nokia ga ima? Če nima, odpade.
Katerega priporočate, kakšne izkušnje imate z njimi? Zanima me predvsem za baterijo, za preprostost uporabe in velikost tipk. Če pa najdete še kakšnega, ki ustreza zgoraj navedenim kriterijem, pa kar z idejo na dan.
Sem malo gledala pri Mobitelu in sem našla tele telefone.
Samsung SGH-M300
Motorola w220
Nokia 6060
Motorola w375
Aja, pa še fino bi bilo, da ima zunanji zaslon, kjer se vidi, kdo jo kliče. A Nokia ga ima? Če nima, odpade.
Katerega priporočate, kakšne izkušnje imate z njimi? Zanima me predvsem za baterijo, za preprostost uporabe in velikost tipk. Če pa najdete še kakšnega, ki ustreza zgoraj navedenim kriterijem, pa kar z idejo na dan.
Nazadnje urejeno: