Kateri ponudnik

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.365
5.143
113
Nevem...meni bi blo logično da bi to lahko uredil na licu mesta z njim? Da je potem seznanitev tehnične službe njegova naloga?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.821
10.324
113
EU
To mora tehnična služba.
Sem Telemachu trikrat razlagal za bridge mode, pa so vsakokrat naredili polovično. Tretjič je ratalo..

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

zakon

Guru
16. maj 2008
9.129
1.006
113
toti Maribor
No včeraj je bil pri meni Telemachov tehnik in zagotavljal, da nisem imel modema v bridge mode, čeprav so mi ga oni spremenili.. Ko sem ga vprašal zakaj mi je razložil, da je v bridge mode aktiven samo en port in ne štirje. Po zamenjavi modema ga je on nastavil v bridge mode in zopet so aktivni vsi štirje porti. Gre pa ze za Ubee. Nič jasno :sprasujemse:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.592
6.472
113
blizu močvirne prestolnice
Če še kdo ne ve. Zanimivo je da bosta domov prišla dva monterja, eden iz Telekoma drugi iz T-2. Je pa hec da za vse skupaj rabijo več kot mesec dni.
Verjetno hecanje se strani Telekoma.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.580
825
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Isto je bilo pri meni… le da nisem čakal toliko časa… kakšen teden po podpisu pogodbe je bilo urejeno… Prej so od GVOja napeljali optiko do zgornjega nadstropja… Telekomova je prišel smo priključit svojo škatlico na koncu optičnega vlakna… T-2 jevec pa je potem uredil ostalo (modem, TV boxi,…)

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.391
1.945
113
41
Mimogrede, jaz pa sem ta teden poklical A1 in Telemach... Pri obeh sem večletni naročnik.
In pojamral, da imajo vedno akcije za nove narocnike... In so oboji ponudili lep popust :)

matej_

Guru
25. okt 2007
2.243
751
113
ksz...
Da ne odpiram nove teme. Pri nam so začeli delat optiko (RUNE). do hiše je speljano, kdaj bodo še notri potegnili ne vem.
Sedaj imam Telemach Eon light(+razširjen paket) 2x tv + 4 mobitel številke.

Kaj predlagate, da bi imel primerljivo ponudbo? Telemach imam zato, ker do sedaj drugega nisem mogu met.

Še vprašanje. Ker sem (smotan) in sem zakril utp vtičnico z dekorativnim kamnom, me zanima pri optiki od ruterja dalje, gre za TV box-e vse preko utp kabla ali obstaja tudi kaj preko wifi? trenutno imam en tv preko koax in deluje ok.

kako imate narejeno?

hvala in lp