Kateri ponudnik za televizijo?

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Potrebujem le za tri ali štiri mesece, se pravi se ne bi vezal. Kdo pride najhitreje zmontirat zadevo, je poceni, rad bi le nek standardni paket.

Kabel je že potegnjen, koliko mi je bilo pojasnjeno celo optika...v glavnem, potrebujem TV za določen čas brez vezave, da mi ga čimhitreje pridejo priklopit.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
hmm, bog si ga vedi. najemodajalec mi je samo rekel da je kabel in mi ga pokazal. Je pa to Planina 9, Kranj, če kaj pomaga in se da pogledati kje...

danijel8

Pripravnik
2. nov 2010
199
8
18
Skoraj sigurno, da je T2, ker imam kolege iz tistega območja in imajo T2 sigurno. Tako, da ti je najboljša varianta, da vzameš IP-TV prek tega ponudnika.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
ravno par minut nazaj klical in je rekla ženska, da ni panike ja.

zdaj če ste že znalci tu. V trgovini bi rabil telefon in je samo navadna telefonska linija napeljana za katero bom čakal mesec dni, da me vklopijo. Če vzamem paket telefonija in internet je internet pogoj da telefon dela? al lahko pozneje odklopim internet in imam samo telefon?

danijel8

Pripravnik
2. nov 2010
199
8
18
Internet ni pogoj, da telefon dela. Lahko izbereš karkoli (internet, TV, telefon) in naknadno tudi izklopiš oz. dodaš.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
To vem, da internet ni pogoj. Sam potem po navadni žici, ki je že speljana v trgovino. To čakam mesec dni da me vklopijo.

Mene zanima če preko IP lahko gre brez interneta pozneje? Potem mi je rekla, da ne morem samo telefonije, ker ni kabla napeljanega od T2?

Se pravi, da naročim paket telefon in internet in pozneje odklopim internet pa bo zadeva delala ali ne bo?

Nazadnje urejeno:

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
V prvem postu si napisal, da rabiš TV.

Najhitreje bi moralo biti, da na T-2 naročiš TV.
Enako za telefon. Naroči IP telefonijo pri T-2. Če niso kaj spreminjali potem internet na optiki ni predpogoj za telefonijo in TV. Torej interneta sploh ne priklapljaš.

Seveda preveri še na T-2, če to drži ali pa se tukaj obrni na Narodnjaka.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Tisto je bilo za stanovanje. Sem že naročil.

Rabim še za trgovino na Prešernovi ulici. Sam tam bi pa samo telefon rabil. Trenutno je samo navadna linija potegnjena. Na t2 mi je rekla, da morajo oni dati vlogo na Telekom za vključitev številke in čakaš vsaj tri tedne. Zanima me, če je možna kaka druga varijanta, ker mi je rekla, da samo telefona ne morem naročiti. Verjetno ker ni optike.

Se pravi, če bi naročil internet in telefonijo bi zadeva bila hitro priključena? Potem pa bi lahko interner odjavil in bi zadeva laufala naprej?

EDIT: Mi je že kolega pojasnil v čem je štos...sam ne vem kako ni optike po taki ulici v Kranju
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Kako pogledat, če je na Prešernovi v Kranju optika?

Ker recimo Siol pogledaš, pa ni Planine noter, ker jo je zgradil T2. Očitno vsak za svoje napiše. Mene pa zanima, če sploh je kdo ponudnik za optiko na Prešernovi v Kranju...

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Kako pogledat, če je na Prešernovi v Kranju optika?
Pogledaš, če je blizu kakšen jašek - kaj piše na pokrovu. In kaj piše na nadometnih kanalih... Drugače pa kliči na 080 operaterjev.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.529
435
83
Jaški in omarce so res verodostojen znanilec operativnega T2.
ne-ne-1.gif

V našem koncu so vsi prazni. Ne gre pa za Kranj.

Podobne teme