Kateri ponudnik in paket za cca. 50 eur na mesec?

djdanny

Pripravnik
6. avg 2013
48
0
6
Okolica LJ
Pravkrat sem se preselil in se odločam kaj in kje naročit imam možnost priklopa T-2,Siol,Telemach,Amis mesečno bi plačeval nekje okoli 50eur poudarek je na hitrosti interneta kaj mi iz izkušenje priporočate? (best bang for the buck
cool-1.gif
) ?

djdanny

Pripravnik
6. avg 2013
48
0
6
Okolica LJ
Malo že brskam in primerjam pa se mi zdi, da je od Telemacha akcija Košarkar kar v redu (Košarkar MIX L) .
Koliko pa je razlike optika in kabelska?
Meni je važno samo da bo delalo
smile-1.gif
.

djdanny

Pripravnik
6. avg 2013
48
0
6
Okolica LJ
Sosedi imajo tudi Telemach in pravijo, da nimajo težav sicer pa tudi hvalijo T-2 (optika) .
Glede na trenutno akcijo mi najbolj ugaja Košarkar L paket .
Spisal sem tudi tabelo za primerjavo (prilagam sliko
smile-1.gif
) .
primerjava.jpg

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.719
6.113
113
blizu močvirne prestolnice
Matr je Siol drag, takoj pojdi na Telemach, če drugega ne imajo vsaj programsko shemo OK. Aja pri Telemachu vzemi Conax modul nikakor cisco, saj je poden od podna!

djdanny

Pripravnik
6. avg 2013
48
0
6
Okolica LJ
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Matr je Siol drag, takoj pojdi na Telemach, če drugega ne imajo vsaj programsko shemo OK. Aja pri Telemachu vzemi Conax modul nikakor cisco, saj je poden od podna!

Verjetno bom uzel en box Cisco zaradi časovnih funkcij pa en Conax če mi ne bo všeč pa menjam za Conax.

ganadoxos

Zelenc'
28. dec 2011
4
0
1
veš kaj ti bom povedal, pejt ti lepo na Telemach, če hočš da ti dela tko kot mora. Mel sem že Siol, T2; prav t2 je res podn od podna - slaba podpora in boljš da ti sploh ne crkne, k bojo rabl 14 dni da ti zrihtajo, sam uporabljam Telemach že več let in sem vrhunsko zadovoljen in ga toplo lahko priporočim vsem!!!

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
T3 Tera ima internet 100/10 Mbps na optiki

Če imaš na voljo, razmisli o tej možnosti.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik ganadoxos pravi:
veš kaj ti bom povedal, pejt ti lepo na Telemach, če hočš da ti dela tko kot mora. Mel sem že Siol, T2; prav t2 je res podn od podna - slaba podpora in boljš da ti sploh ne crkne, k bojo rabl 14 dni da ti zrihtajo, sam uporabljam Telemach že več let in sem vrhunsko zadovoljen in ga toplo lahko priporočim vsem!!!

Če bi bilo to res, ne bi bila najbolj obširna tema na tem podforumu tema o Telemachu, ki vsebuje skoraj same pritožbe. T2 imam pa že od začetka in veš kaj, sploh mi še ni crknil.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Pa sicer veš, da na T2 dobiš toliko programov, kolikor pač naročiš s programsko shemo (doplačilo).

LP

ganadoxos

Zelenc'
28. dec 2011
4
0
1
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik ganadoxos pravi:

Če bi bilo to res, ne bi bila najbolj obširna tema na tem podforumu tema o Telemachu, ki vsebuje skoraj same pritožbe. T2 imam pa že od začetka in veš kaj, sploh mi še ni crknil.

Mam neki kolegov, ki so tudi nad t2 zadovoljni, saj pravim - vse lepo in prav, dokler ne pride do težav; sicer pa občasno zasledim na njihovem fbju malo morje pritožb in nejevolje, so pa hitri pri brisanju le tega c-c-c; tko da kar se pritožb tiče bi se brez problema tudi tema od t2 lahko tukaj napolnila, ampak za to so drugi forumi.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik djdanny pravi:
Malo že brskam in primerjam pa se mi zdi, da je od Telemacha akcija Košarkar kar v redu (Košarkar MIX L) .
Koliko pa je razlike optika in kabelska?
Meni je važno samo da bo delalo
smile-1.gif
.

Če ti kaj TV shema pomeni, potem za ta denar Telemach bistveno več ponuja, pri T-2 za enako gledljivo TV shemo, je potrebno računati na vsaj 70€ na mesec
wink-1.gif
.

Lp.

djdanny

Pripravnik
6. avg 2013
48
0
6
Okolica LJ
Evo sem že zadovoljni uporabnik Telemacha
smile-1.gif
naročil sem paket Košarkar MIX L zaenkrat super zadovoljen vse je tako kot mora bit edino me pri Cisco sprejemniku malo moti ker daljinec ne lovi najbolje...

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Citat:
Uporabnik djdanny pravi:
primerjava.jpg
Samo za primerjavo.
Amis ima sedaj akcijo 33% ceneje mislim da pol leta. In v kratkem bo spet nova akcija. Internet je pa do 10Mega
smile-1.gif

Je pa res da bi bil že skrajni čas da Amis nekaj naredi na svoji programski shemi. XXL paket in "samo" 130 kanalov je malo premalo
smile-1.gif