Kateri paket za otroka?

2. okt 2007
3.860
2.374
113
Ja, otroci rastejo in tako mi sedaj mali pravi, da že vsi prijatli in sošolci (skoraj vsi) imajo mobitele?
Ni potrebno polemizirat, ali to rabi ali ne, to je moja odločitev.

Zanima me, kateri paket je za otroka najboljši, najcenejši. Gledal sem predplačniške kartice, vendar je teh operaterjev že malo morje.
Na naročnino ne bi šel, ker potem dejansko nima omejitev, koliko lahko "pokuri" na mesec. Pri predplačniškem pa si lahko polni telefon iz žepnine.

Lp,

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
vsekakor je najcenejši Izi - 15sek. interval, pa kartice iz Spara +10% vrednost

če pa veliko kupuješ v Tušu pa njihov predplačniški paket kjer dobiš za vsak nakup dnevno 1min...

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Sam bi se predvsem odločal glede na to, kaj očka uporablja. On kot naročnik lahko detetu napolni račun, pa tudi klici so cenejši.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Akcija glede minut pri Tusmobilu se je ze koncala...

4835.jpg

Drugace pa jaz tudi priporocam izimobil ... poleg ze omenjenega 15 sekundnega intervala bi zipostavil se enotno tarifo, kamorokoli klices 0,12 €/minuto v vsa slovenska omrezja (mobilna in fiksna) ...

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Če si na Mobitelu, lahko Mobi predplačniško razmerje vključiš v Družinsko vez in tako kliče in SMSa brezplačno z ostalimi v tej Vezi.
Tudi če nimaš tega, lahko kot naročnik na Mobitelu vključiš možnost, da gredo klici tega Mobiuporabnika na tvojo številko na tvoje stroške. Tudi preko Planeta mu lahko napolniš račun z Moneto.

Tako mu nikoli ne zmanjka denarja, da bi poklical domov ali da bi dal očitke, da mu je zmanjkalo denarja na računu zaradi klicev staršev... [ne velja, če je v tujini]
grims-1.gif

http://www.mobitel.si/slo/Ponu...iuporabnike.asp
poglej "Plačaj zame" in "Mobižepnina".

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Bi ti nekako priporočal IziMobil, MOBI in HALO sta predraga predplačaniška paketa.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ne-ne-1.gif

odpiralcu teme... pozanimi se, kot so ti že svetovali kako bi bilo s takoimenovano družinsko povezavo, če pa bo otrok klical tudi sošolce in sošolke, pa res ni slaba ideja vzeti izi ali tuš predplačniški paket, ker je cena pogovora v vsak omrežja enaka
wink-1.gif