kateri operater je zdej ugodnejsi na hrvaskem?

smidge

Pripravnik
2. avg 2007
168
0
16
iscem pa ne najdem
write.gif
. na katero omrezje se splaca prikljucit na hrvaskem med dopustom?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
odvisno kerga oparaterja maš v sloveniji? če je to si.mobil je nacenej da se priklopiš na omrežje Vip...za ostalo nevem...
wink-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Najcenejša je prepaid kartica katerega koli hrvaškega operaterja. Seveda pa to koristi le Mobitelovim uporabnikom saj te SIM karticer ne morejo stlačiti v zaklenjen Simobilov mobilnik.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ne kupi vsak mobilnega telefona pri operaterju in imajo/imamo nekateri tudi odklenjene ...

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Tele2 prepaid... Preverjeno. Smsi 0,04€,klici v vse drzave EU 0,40€/min, internet... Pa se zastonj!!! klices vse Tele2 uporabnike...

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Zaklepa tudi Tušmobil, tako da so edini, ki zagotovo ne bodo imeli preglavic, uporabniki Mobitela.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jaz sem uporabnik Si.mobila... pa s tem ne bi imel problemov, ce bi se ze tako odlocil
smile-1.gif
...

Telefone se da kupit tudi drugje... Pri Si.mobilu so zal se vedno tako zadrti, da jih vztrajno zaklepajo, ceprav od tega nimajo nobene koristi... edino uporabniki so nezadovoljni zaradi tega...
grims-1.gif

RisPo

Pripravnik
25. jun 2008
31
0
6
Najceneje za tiste, ki imamo WiFi na telefonu je pa definitivno Skype, nezavarovanih omrežij je pa tako ali tako cel kup (razen v kaki vasici se je treba malo potruditi pa zadevo najti).

Če pa ni WiFi pa tako kot so že zgoraj rekli, kupiš SIM na hrvaškem
smile-1.gif
, ali pa si dobiš kartico za javni telefon kar je pa še ceneje.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Zaklepa tudi Tušmobil, tako da so edini, ki zagotovo ne bodo imeli preglavic, uporabniki Mobitela.
jaz mam med drugim njihovega Samsunga na mobitelu pa dela..
confused-1.gif

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Zanima me malo več podrobnosti o kakšni hrvaški prepaid ponudbi.
Sem gledal na tele2 strani pa je polno nekih tarif (zero in, zero out, knock out). Rabim konkretni nasvet... torej kateri paket vzet, koliko ta paket pride, kje vse ga je možno dobit. Gre se mi pa predvsem za klice in SMS-e v Slovenijo. Drugih storitev ne potrebujem.

In še: Kako naj preverim, če je moj aparat odklenjen ne da bi vstavil kakšno sim kartico od drugega operaterja notri. Kupljen je bil v mobitelovi ponudbi malo več kot 2,5 leta nazaj.

LP

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Semantique: ne širi laži! Tušmobil ne zaklepa naročniških telefonov...