Kateri mobilni operater

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Žiujo,

moja mati bi rada sklenila naročniško razmerje pri najugodnejšemu operaterju. Trenutno uporablja Mobitelov paket za penzioniste pa dobiva položnico mesečno cca. 40-50€.

Kateri ponudnik/paket bi bil najugodnejši....

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Tušmobil mini prepaid tarifa ALL INCLUSIVE - 30 € vse neomejeno
NEOMEJENE KLICE (v vsa omrežja)
NEOMEJENE SMSe (v vsa omrežja)
NEOMEJENE MMSe (v vsa omrežja)
NEOMEJEN PRENOS PODATKOV (v omrežju Tušmobila) 5 GB
Roaming Mobitel - 1500 minut v druga omrežja , internet blokiraš v mobitel omrežju .
Tako bo 100 % dosegljiva .

TARIFEpikaSI

Pripravnik
30. maj 2010
172
0
16
Preveri njeno porabo na računu ali na Tarife.si, vnesi njeno porabo in izberi naročniške pakete z rezidenčnim ter specialnim segmentom. Klikneš pošlji in dobiš najugodnejše tarife in opcije za vse ponudnike. Lahko pa tudi semkaj napišeš njeno porabo in odgovorimo s predlogom.

Iz izkušenj povem, da Penzion paket v povprečju še zdaleč ni ugoden - le dobro se sliši, če si starejša oseba.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
moj foter je penzion že zdavnaj skenslal za simobil (mislim, da ima 3 zame), pa se mu že 2 leti smeje. kak te lahko mam tak nizki račun? pravi :)

Tojka

Pripravnik
4. okt 2011
176
6
18
Če mene vprašaš je najboljš da gre na Tušmobil, tukaj lahko izbira ali pakete Brezmejni, lahko si zbere paket All inclusive, ali pa sedaj te ta nove pakete Free. Imaš kar nekaj opcij. Ta predplačniška varianta paketa all inclusive za 30€ je super, lahko pa proba tudi paket Free15 ali 20. Tudi ugodno. Pa še nov mobitel lahko dobi za 1€.

Rosenthal

Pripravnik
11. okt 2007
515
18
18
Če nimate težav s signalom, potem je alternativa mobitelovemu Pention paketu nedvomno TušMobilov paket "Brezmejnih1000"