Kateri mobilni operater

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Žiujo,

čez 5 dni mi poteče pogodba pri simobilu in moram podaljšati oz skleniti nekaj novega, pa nevem KATEREGA. Trenutno imam paket Orto u nulo + opcijo 201 in me pride račun cca. 20 do 40 eur. Ne potrebujem novega telefona, a ti dajo popust pri naročnini? Kaj priporočate? mogoče Mobitel? Džabest? samo je dražji?

LP

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Najugodnejši je Tušmobil, glede signala pa tudi ni problem, ker če ga kje ni, lahko uporabiš Mobitelovo. Edino pri paketu vesolje veljajo zakupljene minute samo v Tušmobil omrežju. Pa pri večini (ali vseh?) paketih je zakupljen prenos podatkov možen samo v njihovem omrežju.

Meni februarja poteče Simobil in grem k Tušu ker vidim pri kolegih, da ni nekih problemov z omrežjem.

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Pa zakaj bi moral podaljšat? Sej te ne bojo izklopil, če boš brez vezave
smile-1.gif

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
zakaj podaljšu? a če ne podaljšam bom lahko isto govoril po cenah za paket orto v nulo z opcijo 201?

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Ja, vse ti ostane tako, kot maš sedaj. Za dve leti se vežeš samo in edino zato, ker s tem dobiš neko dodatno ugodnost (določen bonus na naročnino, ali popust ob nakupu mobilnega telefona).
Paket in cena ti torej tudi brez vezave ostaneta popolnoma enaka. Prednost tega je, da lahko kadar koli vzameš nov telefon, ali pa kadar koli prekineš naročnino.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
eee sm vedu, da morm prvo na Alterju vprašat, predno grem tja
cheer.gif
Saj ti sedaj sploh ni treba it tja, če ne boš nič vzel. Samo normalno plačuješ račune naprej kod do sedaj
smirk-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Lahko pa spremeniš paket na kaj bolj ugodnega (če je taki za tvojo porabo).

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Najugodnejši je Tušmobil, glede signala pa tudi ni problem, ker če ga kje ni, lahko uporabiš Mobitelovo.

Od kje tebi tako omejeno/enogledno pisanje?
Kako veš, kaj je zanj najugodneje, poznaš porabo in vse?
Ne moreš človeku kar tako izstreliti kaj je zanj najugodneje ...

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Ne razumem popolnoma, zakaj bi moral podaljsati ali vzeti kaj novega. Po potecenem aneksu, je vse tako kot prej, le omogocen ti je prehod drugam brez kazni...
LP

edit: aha, vidim, da je ze povedano, sori
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Najugodnejši je Tušmobil, glede signala pa tudi ni problem, ker če ga kje ni, lahko uporabiš Mobitelovo. Edino pri paketu vesolje veljajo zakupljene minute samo v Tušmobil omrežju. Pa pri večini (ali vseh?) paketih je zakupljen prenos podatkov možen samo v njihovem omrežju.

Meni februarja poteče Simobil in grem k Tušu ker vidim pri kolegih, da ni nekih problemov z omrežjem.

Pri mojih kolegih je glih obratno vsi gredo nazaj na S! in M@..nezadovoljni tako s pokritostjo kot z računi oz. zneski
smile-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Kako veš, kaj je zanj najugodneje, poznaš porabo in vse?

Znam brat
rolleyes-1.gif

'' Trenutno imam paket Orto u nulo + opcijo 201 in me pride račun cca. 20 do 40 eur. ''

super si, mogoče le malo funkcionalno nepismen. Daj mi sedaj razloži, z uporabo česa preseže zakupljene količine, da si tako prepričan, da bo drugje imel to ceneje!???!?
crazy1.gif

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:

Pri mojih kolegih je glih obratno vsi gredo nazaj na S! in M@..nezadovoljni tako s pokritostjo kot z računi oz. zneski
smile-1.gif

UPS popravek: sem površno prebral sporočilo. Sem mislil da se kritizira pokritost Mobitela...

Nazadnje urejeno:

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
z uporabo česa preseže zakupljene količine, da si tako prepričan, da bo drugje imel to ceneje!???!?
crazy1.gif
Ni rečeno, da se ne da z uporabo dodatnih opcij (ali menjavo paketa) znižati še ta račun, tudi pri Si.mobilu
grims-1.gif

Če gre za tujino ali prenos podatkov, potem se da dokupiti dodatne opcije.

Drugače pa, na splošno, si pri operaterju, v omrežje katerega imaš največ izhodnih klicev.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:

Drugače pa, na splošno, si pri operaterju, v omrežje katerega imaš največ izhodnih klicev.

To ni nujno in pravilo, saj imamo konkurenta, katerega paketi vsebujejo minute za vsa omrežja enako, in ni treba skrbeti kje se ta nahaja
grims-1.gif
.

Lp.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Dexter, malo si zafrknil citate. Ampak vsi operaterji imajo cenejše tarife in ugodnosti za klice znotraj svojega omrežja: 293-41, 293-40, 293-70 in 293-64...