Se strinjam, tudi jaz ne bi želel Siol-a.
Samo ena od mojih katastrofalnih izkušenj z njimi. Pri njih zanesljivo delovanje? Ma ja, modem je treba skoraj dnevno resetirat, če deluje kot router in ima še Wi-Fi (sinpope 568+). Po novem ADSL uporabnikom poturijo Oxygen, ki je še veliko veliko slabši, ping je višji, več kot 7 Mbit/s sploh ne prepušča, pa čeprav se sicer sinhronizira z 11 Mbit/s.
Jaz bi se jih izogibal kot hudič križa, obenem pa upal, da bodo morda nekoč v prihodnosti boljši (izboljšanje je potrebno v vseh segmentih), ko jih kdo kupi.
Amis - no ja, ugoden, a roko na srce, ni ravno podpore. Vse se rešuje na daljavo, njihovi tehniki praktično ne obstajajo.
T2 - zelo dobra ponudba in podpora, tehniki so na razpolago. Edino na klicnem centru se ob poznih urah včasih zgodi, da kdaj dobiš kakega študenta, ki ni čisto zanesljiv
Telemach - V redu, povezava preko Koaksialca, kjer je seveda linija veliko boljša kot preko telefonske parice. Nimam izkušenj, a kolega jih pohvali.
Če si blizu centrale, bi jaz izbral T2, če pa je razdalja velika, pa raje Telemach.
LP