Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Izbiram komponente za novi comp, pa se mi je zataknilo pri izbiri procesorja.
Nekako se nagibam na i7-960 brez grafike oz. i7-3770 z grafiko.
Kakšno mnenje?
Da še jaz tukaj vprašam okoli grafike,ker nimam pojma kako to deluje. Imam namreč na prenosniku Medion Akoya procesor i3 kateri zgleda da ima integrirano grafiko v procesorju Intel HD Graphics 3000 in pa mi tudi zazna grafično kartico v upravljalcu računalnika pa tudi nalepko ima na prenosniku za grafiko nvidia geforce GT 630M - 1GB.Ali to delujejo obe hkrati ali ko je manj obremenjen dela intelova ko pa rabi več se vklopi nvidia? Prosim da mi nekdo to obrazloži ker sem v prenosnikih popolnoma nov
Točno tako kot ugotavljaš. Če pa pobrskaš v nastavitvah grafike, pa lahko določiš kdaj in kako se naj "vklopi" dodatna kartica.
Po navadi je ta privzeta za zunanje monitorje preko HDMI. Za šparanje štroma pa poganja prenosnikov LCD Intelova grafika...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.