Kateri inernetni TV?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Padla je ideja o internetnem tvju za osebo, ki doma nima računalnika, pa sem zadnjič v bigbangu videl da imajo te zadeve celo skype naložen. Je zadeva uporabna ali je še vedno bolje TV + računalo za nezahtevnega uporabnika?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
v bigbangu sem gledal enga samsunga, ki je imel prižgano gor 24ur.com. glede na ceno skor 2k, je po mojem mal višji razred.
Če je flash delal ne bom trdil. Kar me je zmotlo je blo to, da z razdalje 3m ni več uporabno. Je isto kot na pc-ju, kjer si pa lahko sam zoomiraš text al slike al celo stran...

Pa še to. Če tv nima prave qwerty/z tipkovnice je spet painintheass!! Tipkat po daljincu kot po telefonu (večkrat na tipko za eno črko) je zloo neuporabno.

Imam sam doma htpc in mini qwerty tipkovnico (pa tudi preko telefona) na tv priklopljen, pa edino kar za surfanje uporabljam je youtube, neka stran s karaokami, pa če kdaj kake nastavitve štelam, pa morem navodila z neta brat. Pol se pa že neha. Rajš na telefonu pogledam. Če bi imel tablico bi blo še boljš. Za kaj več pa v sosednjo sobo na pravi pc.

Da bi zoomiral text na veliksot pdonapisov pri filmu se pa cela stran podre in ni več pregledno.

Pred nabavo htpc-ja sem tudi sam bil ves zagret, kak bom jst iz sedežne surfal. Sedaj pa, jok brate, odpade!

Za htpc imaš recimo še lahko prilagojen browser http://kylo.tv/ ki vso zadevo malo popravi in poenostavi.

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.901
55
63
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Padla je ideja o internetnem tvju za osebo, ki doma nima računalnika, pa sem zadnjič v bigbangu videl da imajo te zadeve celo skype naložen. Je zadeva uporabna ali je še vedno bolje TV + računalo za nezahtevnega uporabnika?
Jaz mislim, da je še vedno bolje TV + računalo za nezahtevnega uporabnika.