kateri HR prepaid za switch?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Na Krku v vikendico priklapljam elektroniko za daljinski vklop in izklop naprav. Kupit moram se samo sim. Kateri prepaid vzet? Pomembno mi je da ima cim daljsi interval polnjenja in poceni sms (potrditev ukazov). Super pa bi bilo ce bi lahko se na daljavo polnil in mogoce se preveril stanje. Cena data in pogovorov me ne zanima...

Posteno povedano ne vem niti katere vse operaterje + virtualce imajo...
frown-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Znimivo. Bonbon zgleda zanimivo, samo ima nek čuden sistem podaljševanja veljavnosti. Ima kateri drug kaj daljše? Za Tomato nikjer ne najdem kako je z veljavnostjo. Lahko katerega kar preko neta podaljšaš?

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.830
139
63
Saj veš, da so vsi prepaidi vezani na kratke roke veljavnosti in če ni porabe si denar vrgel stran.
uf-1.gif

Moraš pa neko GSM povezavo imet, tako da je stvar v tem, da najdeš najcenejšo varianto od dragih.
tongue-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
krimec: ja, zato pa iščem varjatno, ki bi imela najmanjše polnjenje za najdaljši rok
smile-1.gif

Idealno bi bil kak "TušmobilBREZ", ki je zmagovalna zadeva za takšne stvari v Sloveniji
wink-1.gif

stein: mogoče 1sms tedensko...

Ena opcija je tudi, da pač ko je kdo dol (takrat se remote krmiljenje ne potrebuje), da kartico v telefon in uporablja za cenejše klicanje v Slo, da ravno propade ne.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Lahko tudi kako našo, pa pač gostuješ.
Preračunaj stroške pa primerjaj.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.630
4.356
113
Data kartica od VIP-a je dolgo uporabna. Meni piše da do 2015 in ja je možno SMS-at