Zdravo!
Star gsm mi je crknil in iščem zamenjavo. Žal navadnih GSM-ov brez touchscreena, ki bi nudili solidne funkcije za moje potrebe, ni več in bo treba smartphona. Načeloma mi je vseeno kateri operacijski sistem, ker sem do zdaj imela symbian in se bo treba itak navadit na novga. Zahteve mam take:
- do cca 120€ na paketu bobmastik
- Da je odziven in se gladko premika po menijih in aplikacijah
- solidna kamera (da ni lih podn, ker drugega fotoaparata nimam)
- telefon uporabljam vglavnem za klice, sms-e in brskanje po netu (web, FB, e-pošta), torej da te stvari gladko delujejo in so priročno poštimane.
- Da je dovolj majhen za v žep
- Da ma čim bolj vzdržljivo baterijo
- Da ma fanj glasbeni predvajalnik, režo za kartico
- Dovolj pomnilnika, da ga ne zmanjka že če maš na njem samo sms sporočila
- Da prenese kak udarec in ne crkne ob prvem znaku vlage v zraku.
- Videoklicev ne uporabljam, za igre, filme, svašta aplikacije in podobno kramo pa uporabljam računalnik
Vem da je budget omejen in zato vsega tega verjetno ne bom dobila v budget telefonu, zato me zanima kateri od teh v simobilovi ponudbi se najbolj približa? Kar sem sama brskala po specifikacijah, odpadeta LG Optimus, HTC Desire 300, Xperia P. Ostanejo še naslednji:
Galaxy Trend, Galaxy fame, Galaxy trend plus, Galaxy Core
Lumia 520
Xperia M
Mate kak nasvet?
Star gsm mi je crknil in iščem zamenjavo. Žal navadnih GSM-ov brez touchscreena, ki bi nudili solidne funkcije za moje potrebe, ni več in bo treba smartphona. Načeloma mi je vseeno kateri operacijski sistem, ker sem do zdaj imela symbian in se bo treba itak navadit na novga. Zahteve mam take:
- do cca 120€ na paketu bobmastik
- Da je odziven in se gladko premika po menijih in aplikacijah
- solidna kamera (da ni lih podn, ker drugega fotoaparata nimam)
- telefon uporabljam vglavnem za klice, sms-e in brskanje po netu (web, FB, e-pošta), torej da te stvari gladko delujejo in so priročno poštimane.
- Da je dovolj majhen za v žep
- Da ma čim bolj vzdržljivo baterijo
- Da ma fanj glasbeni predvajalnik, režo za kartico
- Dovolj pomnilnika, da ga ne zmanjka že če maš na njem samo sms sporočila
- Da prenese kak udarec in ne crkne ob prvem znaku vlage v zraku.
- Videoklicev ne uporabljam, za igre, filme, svašta aplikacije in podobno kramo pa uporabljam računalnik
Vem da je budget omejen in zato vsega tega verjetno ne bom dobila v budget telefonu, zato me zanima kateri od teh v simobilovi ponudbi se najbolj približa? Kar sem sama brskala po specifikacijah, odpadeta LG Optimus, HTC Desire 300, Xperia P. Ostanejo še naslednji:
Galaxy Trend, Galaxy fame, Galaxy trend plus, Galaxy Core
Lumia 520
Xperia M
Mate kak nasvet?