Kateri frizer?

VitoC

Pripravnik
10. okt 2007
395
0
16
Prekmurje/Ljubljana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Si frizera skenslal?

ne ne, sam ni med vikendom časa za obisk domačega frizerja, pa iščem kakega zasilnega v lj.
smirk-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jebeš Simple. Tisti zaliti kravi v Koloseju sem mislil skalp snet, kako me je zajebala, ko sem bil tam enkrat spomladi. aggrrrhhhh
jezen.gif
Tam si kot ovca, ki čaka v vrsti za striženje. Vse brzinsko, brez kake pozornosti... Čim več postrižt z mašinco, je hitreje kot s škarjami..., čeprav slabše za lase...

BTW: Ne preveč drag, pa dober... koliko pa je že drago zate za frizerja v Ljubljani?

Jaz hodim v Joica center BTC hala A. Zadovoljen za 10-ko. Cena....mislim da 17,18€ s pranjem.

Razlika med poceni in "dragim" frizerjem ni več kot 5€..., kar niti za eno rundo ni, hodiš pa mesec dni zato grši naokoli.

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Jebeš Simple. Tisti zaliti kravi v Koloseju sem mislil skalp snet, kako me je zajebala, ko sem bil tam enkrat spomladi. aggrrrhhhh
jezen.gif
Tam si kot ovca, ki čaka v vrsti za striženje. Vse brzinsko, brez kake pozornosti... Čim več postrižt z mašinco, je hitreje kot s škarjami..., čeprav slabše za lase...

Jaz sem z Mariborskima in Ptujskim zadovoljn, je pa sigurno veliko odvisno od same frizerke. Zame so si vedno čas vzeli, previdno postrigli okoli dveh bradavic, ki jih imam na lasišču, tudi masaža lasišča zraven umivanja las...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
E tlele bi se pa strinjala s tabo. Moja frizerka je bila odsotna pa nisem vedla kam in skočim v Koloseja Simple spodaj. Ej hvala lepa za tako "postrežbo" nikol več me ne bodo vidl
ne-ne-1.gif
V glavnem ostajam zvesta moji frizerki - sošolki iz OŠ, če je pa odsotna me pa še zmeri skrbi second hand za mojo glavo, brrrr

majčy

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
probaj v salonu markomatjaž. sicer nevem kako je v lj ampak v mb se strižem pri njih že 2 leti in sem super mega zadovoljen!! 13€ = 1x pranje, 1x spiranje, 45 min striženja

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem ji rekel, čiiist mal ob strani, po vrh pa mejčkn več. Sem ji poudaril, da nameravam met malo daljšo frizuro v prihodnje... Ona reče ok. Vzame mašinco in mi posname pas 10cm ob strani na 0,5cm. Ji rečem WTF??!! Rekel sem čist malo. Ona reče...lej če hočeš met irokezico se to tko striže, boš videl ni skrbet...počak mal... on striže naprej...še po drgi strani...po vrh mi pusti 2cm (prej sem mel kakih 10cm).... ji vmes še 2x rečem, da me preveč striže, da sem rekel čisto malo... ona še naprej striže in se razjezi, češ v smislu, da ji pametujem, kako naj ostriže na "irokezico" povrh... Postriže do konca, da ogledalo zadaj češ "je vredu?"... Zgledal sem kot kak varnostnik/fuzbaler.... ji rečem NE NI.... Da sem ji rekel malo, ona pa po svoje postriže...pa kaj se to pravi...blabla...da sem jezen k pes... Kaj je odgovorila? "Drugič bi pa prej rekel, da brez mašince"
bonk.gif
Sem rekel drugič ne bo...in šel ven preklinjat.

B81

22. jul 2007
36.994
10.530
113
KSZ

Jaz ne vem, kake frizerje mate to. Jaz grem k sosedi sestrični, ki ima salon, moško striženje ima 5 eur. Ob strani malo bolj, na vrhu pa 18% manj, pa je konec 20 minut.
grin1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.564
1.090
113
Titograd
Tu isto. kaki simple pa marko matjaž pa mič styling, samo obrali bi me za mojo klasično striženje. To zna vsak fizer pa še precej ceneje

kameleon77

Zelenc'
2. okt 2007
22
0
1
Marko Matjaž v Lj je poceni (majo neke happy hours ...), samo ne vem pa, kako je s kvaliteto storitve ... Jaz sem hodila k njim, potem je šla pa vsa stvar v čudno smer - vsi frizerji, ki so bli kul, so šli ... Zdaj pa ne nimam pojma, kako strižejo. Nazadnje sem bila pri Maretu in huh, rajši ne povem, kolk sem dala ...

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
jp, jst tud zaupam samo mojemu lokalnemu frizerju, je pa dečko zelo išolan, tak da ni ''navadn'' frizer. Cene pa zelo ugodne, mislm da je 8€ z pranjem

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
od kar je moj frizer se odločil da ne bo več frizer, sem čisto v qurcu glede tega. Ne najdem in ne najdem dobrega
confused-1.gif

Pol pa čuješ interesanten dialog med frizerkama:
1: ja pa je xxx klicala, da vsakič ko pride od striženja da se mora doma še sama popravit, ker ni ok
2. ja jaz nevem no, očitno je da ne zna povedat kaj bi rada
stupid-1.gif

kaj ji naj jaz rečem, prosim ENAKOMERNO dolžino kura blesava?
stupid-1.gif

no, ve kdo za kakega dobrega v mb? baje je en vredu na koncu betnavske, med nekimi bloki. pozna kdo?

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
čudno, da nisi zadovoljen z mm. Vsi, ki se strižejo tam so zelo zadovoljni. A si se strigel že pri Alešu? Če se nisi, poizkusi. Kvaliteta in natančnost zagotovljena!

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Prizeraj Kodrček (je v fužinah :D) je dobr. Dela tud moja teta tm in obvadajo tiste ženske tm.

Nazadnje urejeno: