Kateri Dual Sim Telefon kupiti?

hadik

Zelenc'
3. mar 2008
1
0
1
Pozdravljeni, zanimam se za nakup telefona z DUAL SIM. Kaj predlagate oz. priporočate? Mogoče Samsung B5722 ali kaj drugega?

Prosim za pomoč
sprasujem se.gif

LP

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Citat:
Uporabnik hadik pravi:
Pozdravljeni, zanimam se za nakup telefona z DUAL SIM. Kaj predlagate oz. priporočate? Mogoče Samsung B5722 ali kaj drugega?

Prosim za pomoč
sprasujem se.gif

LP

klik pa dobrodošel na alterju
cheer.gif

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Citat:
Uporabnik hadik pravi:

Prosim za pomoč
sprasujem se.gif

LP

Model, ki si ga navedel ni slab, odsvetujem ti samo drsne telefone, torej touch ali monoblok. Pa ne kupuj kitajskih čungalunga telefonov. Samsung ali sedaj neka nova Nokia.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sem prepričan da ta china phone i6 ne podpira dual standby. Pa tudi drugače je verjetno vrhunec kvalitete in zanesljivosti
tongue-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A greva stavit?
wink-1.gif
Sploh ne rabim brat niti opisa niti specifikacij pa vem, da ne podpira.

Sicer pa reklamiranje ni dovoljeno ker verjetno dobro veš, glede na to, da se skrivaš za nekim random nickom.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik hadik pravi:

Prosim za pomoč
sprasujem se.gif

LP

Ta model je super, kar se tiče navigacije med dvema sim karticama in ostalih funkcij telefoniranja in pošiljanja SMS, MMS. Fotoaparat ima 3 megapixle in bliskavico, fotke so čisto spodobne. Nima pa wi-fi, če ti je to pomembno, pa se odloči sam.

pro12245

Pripravnik
12. jan 2011
84
1
8
poglej ne mislim se prepirati s teboj...jaz ta telefon uporabljem že dve leti brez vsakih problemov...meni je pomembno da sem dosegljiv na obe številki...in ta telefon mi za majhen denar to omogoča... "hadik" sprašuje za nasvet jaz sem mu podal moje mnenje
vsak ki misli da je samsung boljši naj se odloči zanj...

kar se pa kitajskih izdelkov tiče...kolega..... ozri se malo okoli sebe....

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Nokia je pred krakim predstavila nekaj osnovnih telefonov, ki podpirajo dual SIM. Ali je v prihodnosti za pričakovati, da bodo ponudili tudi boljše telefone s to opcijo? Sam bi namreč takoj kupil nekaj v stilu E52 in da podpira 2 SIM kartici.

sad

Guru
24. avg 2007
21.168
9.801
113
Citat:
Uporabnik Vrsho pravi:
Nokia je pred krakim predstavila nekaj osnovnih telefonov, ki podpirajo dual SIM. Ali je v prihodnosti za pričakovati, da bodo ponudili tudi boljše telefone s to opcijo? Sam bi namreč takoj kupil nekaj v stilu E52 in da podpira 2 SIM kartici.
A so ti osnovni telefoni že na voljo? Baje naj bi dual SIM stal celih 25 EUR
cheer.gif
. Kupim takoj, itak rabim zgolj SMS in telefoniranje.
A Nokia X1-01 podpira hkratno aktivni dve SIM kartici?

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Se vem, da bo neumno vprašanje... kaj to delata obe SIM naenkrat.