Kateri brivski aparat?

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
navadna žileta
cool-1.gif

morda pa sem staromoden
stupid-1.gif

pozdrav.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Se strinjam, ostaja samo še dilema, Gillette al un tadrug, k sem pozabil, kako se imenuje.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Vem sam za PHILIPSa za pohvalt in kritizirat. Prejšnji, kupljen skoraj destletje nazaj, neki aqua.... je bolje bril kot sedanji. A se mi zdi, da so glave zelo identične. Prijatelj je prej mel Philipsa sedaj brauma in ga ne prehvali. Je pa res da je mel prej nižji cenovni razred Philipsa, ker ga ni niti pod vodo smel prat. Ta, braum je visokocenovni, se pa bojda že sam čisti.
Jst mam philipsa in Gillette, prisegam na drugega. Ne da se mi "spet" privajat kože na mašino. Ko se prideš s brivniki, se boš enkrat ali dvakrat na dan. S žiletkami lahko mal polenariš.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Matr, jst se nisem s enoklinasto že dobrih dvajset let poraziral, al bi se poklav sedaj
grin1.gif
, že takrat sem bil ves krvav.

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
ta navadna "enojna" žiletka je najbolj koži prijazna in najbolj efektivna...malo se treba par britij privadit in ispilit tehniko, ampak pol
gre ko šus

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Jaz tudi, ni govora, tista navadna je samo za tuš s pausa praskat. Mach3 sem mislil.
jurga, kaj pa una navadna klina in usnjen pas za brusit. S to sem bil nazadnje obrit (pravzaprav edinkrat). ko je imel še Kamenarič brivnico v Šumiju in me je enkrat obril, ker me je firbec matral. Je ni kline, niti ne vem kolk Machov niti mašine, ki tako obrije. Če bi se sam, bi moral prej rešilca klicat.

Edit: Turbo, to sem mislil, ja.

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.252
113
42
Kolega uporablja to in je res top britje s to klinco. Jaz tudi uporabljam navadno klinco. Me pa ful vleče da bi si tako nabavu.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.468
2.449
113
Problem je pri teh aparatih ker so relativno dragi, nimaš pa najbrž možnosti nikjer preizkusit... kar je po eni strani malo butasto, kupiš mačka v žaklju... Mene tudi mika Braun. Sem 100 let nazaj imel PHilipsa ampak me nekako ni prepričal...

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
6 let sem imel Philips 8894, v življenjski dobi dvakrat zamenjal rezilne glave, z enim polnjenjem pa je bril več kot en mesec (baterija je držala med 120 in 130 minut britja).

Ker pa je imel nesrečno bližnje srečanje s talno keramiko ga je nadomestil Philips RQ 1250. Tu baterija sicer ne zdrži več kot kakšnih 14 dni ampak brije pa že zelo blizu žiletkam. Priporočam!
zmaga.gif

Braune sem pa priložnostno sprobal ampak meni nikoli niso sedli...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Imam tudi jaz Philips 8 serijo (res ne vem številk na pamet). Imam ga okoli 10 let, pa mi še ni bilo treba menjat rezil, ker se samo 1x tedensko brijem.

Sicer bo treba počasi menjat rezila, ker malo cukajo in počasneje se pobrijem kot včasih. Z britvico sem se pobril samo parkrat kot poba, pa mi ni bilo všeč vso to pacanje s peno. Potem pa ko sem vse obrisal sem ugotovil, da sem na enih 10 mestih pustil dlake in spet na novo...
tongue-1.gif