kateri avtoradio z usb,bluetooth,aux

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
Kupil bi avtoradio do max 160€. Pogoj je pa, da ima usb vhod ali čitalec kartic, bluetooth, zaželjeno pa bi bilo tudi, da ima aux vhod, ni pa pogoj

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
Kaj pravite na LG LAC-7800R? Ima usb,bluetooth in še aux, pa tudi cena je zelo ugodna. Sicer sem si rekel, da nikoli več ne kupim neke "drugorazredne" firme, ker imam slabe izkušnje z Denverjem, ampak LG mislim, da je le nekoliko boljši od teh evertonov, denverjev itd. Ima mogoče kdo kakšne izkušnje s tem modelom?
http://www.mojedom.si/default-76,8031.html

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Alpine, Pioneer, Blaupunkt, ostalo je menda pri AR no-go, predvsem pregrevanje poleti zna biti problem... Vsaj to so mi povedali na forumu avtoakustika.com, ko sem sam kupoval.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
imam enga druzga lg-ja in sem znjem čist zadovoljen. Hitro prebere usb ključek, postaje vredu lovi, pa tut zgleda nekak:)

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Blaupunkt memphis MP66, če ti ga uspe še kje dobiti.
Ima USB vhod (zadaj), čitalec SD kartic, barvni ekran, daljinca, motorizirano ploščico, kretnice, itd...

Blaupunkt_Memphis_MP66.jpg

Nazadnje urejeno:

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Vceraj montiral Alpine CDE-104B v sluzbi (italija) ,vec kot super radijo za 199,00 €,sicer dvomim da ga bos kje v slo. dobil...

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Lol, kaj misliš, da smo v Sloveniji tako za časom, da nimamo novih modelov Alpine avtoradijev? :D

Seveda da se pri nas dobi CDE-104BTi model.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Jaz ga imam kakšno leto pa ni še nič crknilo.
Radio kot radio nič kaj posebnega ampak praktičen s tem USB.Jaz sem kar zadovoljen!
Naslednji nakup bo pa definitivno Pioneer ali pa Alpine.

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
Naj povem, da sem kupil avtoradio o katerem sem zgoraj spraševal (LG LAC7800R) in sem zelo zadovoljen. Kvaliteta zvoka se mi zdi zelo dobra, tudi bluetooth deluje odlično. Prvič spariš telefon in avtoradio, potem pa se zmeraj avtomatsko poveže, ko se vsedeš v avto in prižgeš radio (oziroma avto). Lahko poslušaš tudi glasbo prek bluetootha, preneseš imenik, na avtoradiu shraniš številke za hitro klicanje, itd. Tudi vgrajen mikrofon deluje dokaj dobro, edino pri visoki hitrosti je treba malo glasneje govoriti. Pač zdi se mi zelo dober avtoradio za ta denar in mislim, da ni ta Sony, katerega link si dal, nič kaj boljši (vsaj kolikor sem na hitro sprobal v Big Bangu).

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Da še jaz pristavim lonček:)
Povejte mi mnenje:
Alpine CDE9880R (star eno leto) ali Blaupunkt New Orleans MP58(nov)
cena obeh je okoli 100€, kaj se mi bolj splača vzeti za omenjeni denar... Se mi pa gre da ima usb vhod zadaj.

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.506
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
Naj povem, da sem kupil avtoradio o katerem sem zgoraj spraševal (LG LAC7800R) in sem zelo zadovoljen. Kvaliteta zvoka se mi zdi zelo dobra, tudi bluetooth deluje odlično. Prvič spariš telefon in avtoradio, potem pa se zmeraj avtomatsko poveže, ko se vsedeš v avto in prižgeš radio (oziroma avto). Lahko poslušaš tudi glasbo prek bluetootha, preneseš imenik, na avtoradiu shraniš številke za hitro klicanje, itd. Tudi vgrajen mikrofon deluje dokaj dobro, edino pri visoki hitrosti je treba malo glasneje govoriti. Pač zdi se mi zelo dober avtoradio za ta denar in mislim, da ni ta Sony, katerega link si dal, nič kaj boljši (vsaj kolikor sem na hitro sprobal v Big Bangu).
Evo, tudi jaz sem kupil ta avtoradio(LG LAC7800R). Prvi vtis je odličen, tako da sem zaenkrat kar zadovoljen!

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Kako ima pa montiran mikrofon in zvočnik za BT tale LG in ali ima tipke samo v modri barvi ali tudi kakšni drugi?

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
mikrofon je integriran v avtoradiu, sogovornika pa poslušaš prek zvočnikov v avtu. led diode pa so v modri in rdeči barvi