Dobil sem preblisk, da bi mogoče počasi menjal Golfa 5, l. 2007 za nekaj malenkost novejšega (recimo tam okoli l.2010). Pa ne vem kaj se sploh dobi v rangu 6-9 tisočakov. Avtonet sem dal skozi pa mi razen kakega Seata in Škode ni nič drugega padlo v oči.
Želja je da je avto dizel, zanesljiv, in da prehitro ne izgublja vrednosti. Glede na te dve zadnji dve zahtevi potem odpadejo vsi italijani in francozi.
Avto je lahko limuzina, karavan ali kaj večjega, kubatura motorja pa tam do okoli 2L, ker ne mislim plačevat bizarnih cen za uporabo cest.
Kateri avti so še kolikor toliko neproblematični iz vidika okvar in ne izgubljajo prehitro vrednosti?
edit: všeč mi je še Astra ali pa Golf 6 ki se začne pri 9 jurjih.
Želja je da je avto dizel, zanesljiv, in da prehitro ne izgublja vrednosti. Glede na te dve zadnji dve zahtevi potem odpadejo vsi italijani in francozi.
Avto je lahko limuzina, karavan ali kaj večjega, kubatura motorja pa tam do okoli 2L, ker ne mislim plačevat bizarnih cen za uporabo cest.
Kateri avti so še kolikor toliko neproblematični iz vidika okvar in ne izgubljajo prehitro vrednosti?
edit: všeč mi je še Astra ali pa Golf 6 ki se začne pri 9 jurjih.
Nazadnje urejeno: