jaz imam ASUS WL-500gP V2.
Ima dva USB priključka, na enega sem imel priklopljen USB multifunkcijsko napravo, na drugem imam zunanji disk. Tiskalnik je delal bp, edino skener ni delal, zato sem ga moral priklopiti nazaj na računalnik. Zunanji disk je delal kot mrežni disk, tudi FTP strežnik je delal, edino program za torrente mi ni uspelo usposobiti. Probal sem vse možne kombinacije firmwarov, verzije programov za torrente, vse vrste datotečnih sistemov na disku, pa žal ni šlo.
Potem sem naložil
OLEG firmware po navodilih s te strani in zagrizel v linux. Za torrente uporabljam kombinacijo Rtorrent + Ntorrent, zadeva zdaj deluje super, tudi FTP strežnik in mrežni disk mi je uspelo usposobiti.
Skratka zadeva v originalu s torrenti ne deluje (sem bral po forumih, večina ljudi ima težave), treba je uporabiti drug firmware. Vse skupaj sem se več kot 1 mesec zajeb..., vmes sem že razmišljal, da bi zadevo vrnil. Vedi da boš moral še kar nekaj dela vložiti v zadevo, meni npr. prvič ni uspelo, da bi se Rtorrent zagnal na routerju, zato sem moral celoten postopek formatiranja ponoviti. No zdaj zadeva deluje tako kot mora. Nastavljeno imam, da torrenti ponoči laufajo na polno, čez dan pa jim omejim hitrost na 10 kB/s, da mi ne omejujejo linije. nastavim kak film, čez noč se pipca odpre na polno, naslednji dan je film dol.
vmesnik lahko odpreš tudi navzven. v službi zaženem Ntorrent klienta, se povežem na router, mu naložim da kaj DL, potem pa preko FTP strežnika prenesem v službo. vse to pri ugasnjenih domačih računalnikih.
zadeva naj bi omogočala tudi priklop USB kamere na router in potem dostop do te kamere preko interneta, vendar tega še nisem sprobal.