kateri android za 250€ (mobitel ali simobil)

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.450
6.963
113
Kateri telefon z Androidom za ta denar. vseeno ali vezava na simobilu ali mobitelu. nimam pa mobitelovega bona.

jaz bi zase itak vzela z1 compact, ker imam preferenco do sonyja, kupcu je pa vseeno - zdaj ima htc desire hd, samsungi so mu tudi OK, ker so itak najbokj popularni, potem je tu nekje še nexus 5, sem videla. Torej kaj vzeti?

Važno je, da je android. da je stabilen - brez nekega štekanja in sesuvanja. tukaj predvsem ciljam na softwareske pomanjkljivosti, hardware že človek pogleda, kaj ima notri. da baterija brez problema zdrži čez dan, vsakonočno polnjenje pa ni problem oziroma je navada že sedaj.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.450
6.963
113
No, upam da bo komu drugemo prisel nasvet prav. Je prisel domov z samsung galaxy S5. Zjutraj je bil se predrag in prevelik...smajli, ki zvija z ocmi...

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Avtor, kaj pa je narobe z Tušmobilom? res je, da še nima lte, ima pa dobro pokritost, zelo nizke cene mobilnikov in vredu ponudbo. Kaj te najbolj žuli?

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Kateri telefon z Androidom za ta denar. vseeno ali vezava na simobilu ali mobitelu. nimam pa mobitelovega bona.

jaz bi zase itak vzela z1 compact, ker imam preferenco do sonyja, kupcu je pa vseeno - zdaj ima htc desire hd, samsungi so mu tudi OK, ker so itak najbokj popularni, potem je tu nekje še nexus 5, sem videla. Torej kaj vzeti?

Važno je, da je android. da je stabilen - brez nekega štekanja in sesuvanja. tukaj predvsem ciljam na softwareske pomanjkljivosti, hardware že človek pogleda, kaj ima notri. da baterija brez problema zdrži čez dan, vsakonočno polnjenje pa ni problem oziroma je navada že sedaj.

Meni sta LG G3 in HTC One M8 top telefona! Imata vse, kar rabiš. Glede na to, da imaš HTC, bi ti morda One priporočil, ampak oba sta zelo dobra telefona!
Če rabiš kakšno pomoč, kar povej