Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
S-video izhod za desktop uporabo ni primeren, razen če sem narobe razumel in bi ti rad gledal samo filme? Si prepričan, da laptop nima tudi vga izhoda? Vga je v vsakem primeru boljši.
VGA misliš izgod za monitor? seveda tega ima.
Sem imel preko s-video na en večji starejši Tv pa je bila slika res slaba. ampak mislim da na 26" ne bi smel bit problem.
Bom probal, če ne bo šlo bom moral s-video kabl zamenjat s čim drugim
ker VGA kablovja ne morem napeljat v obstoječo cev, razbijat se mi pa ne gre še enkrat
obstaja kaka varianta, da naredim povezavo iz vga, potem pa dobim nekako en kabl, ki bi ga lahko potegnil do tv? kak pretvornik al kaj podobnega? kaj bi šlo potem v tv?
Citat: Uporabnik IAmLost pravi:
Iščem 26" LCD, ki bi bil tudi ekran za laptop (iz laptopa imam s-video izhod, tako da bi bilo dobro, da ga ima tudi LCD
Povej malo več...ali potrebuješ samo monitor, ki bo služil , kot desktop pcja, ali iščeš televizor z DVB C, DVB T(Mpeg 2 in 4) sistemom?
Pa še cenovni rang povej....
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.