Katerega ponudnika ?

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Torej, kateri ponudnik mi lahko zagotovi najnižje cene za klice v tujino, konkretno Velika Britanija? Vsi ostali klici niso pomembni, važno je le to, kar sem napisal. Če je treba vzeti kak hujši paket s prenosi podatkov in podobno, ni panike in je dobrodošlo, ne bi pa nabijal računa s klici v nedogled. Mi lahko kdo kaj pametnega svetuje? Npr. gledal sem Tušmobil FREE 40 z brezplačnimi klici v ostala omrežja, ali to pokriva tudi tujino? Najbrž ne...
LP!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ne pokriva.

Najbolje da cenike pogledaš.
Cene za tujino so pri vseh iste, ne glede na paket. (mogoče kje kaka izjema, ampak sicer je tako)

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Se pravi, v bistvu sem ga povsod popušil? Ok, saj sem si itak mislil, da bo tako... Torej, še dodatno vprašanje. Tudi Skype pride v poštev, torej soliden paket za prenos podakov bo mogoče tudi dober. Kje smo pa tukaj? Se res zanašam na znalce na Alterju...
LP!

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Detelfone ali pa kaksen voipdiscount na sip klijentu na androidni platformi
wink-1.gif

Konkretno voipdiscount na fiksno: 0 € / min, na mobilno: 0,2 € / min

Sam veliko potujem in mi taka resitev pomaga, da v tujini ne zapravim po 100+ eur za sluzbeno opravljene klice

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Company pravi:
Torej, kateri ponudnik mi lahko zagotovi najnižje cene za klice v tujino, konkretno Velika Britanija? Vsi ostali klici niso pomembni, važno je le to, kar sem napisal. Če je treba vzeti kak hujši paket s prenosi podatkov in podobno, ni panike in je dobrodošlo, ne bi pa nabijal računa s klici v nedogled. Mi lahko kdo kaj pametnega svetuje? Npr. gledal sem Tušmobil FREE 40 z brezplačnimi klici v ostala omrežja, ali to pokriva tudi tujino? Najbrž ne...
LP!

Na navedeni paket lahko aktiviraš opcijo za dodatnih 2€ na mesec za klice v navedeni državi in druge države po EU bistveneno ceneje Evropa Expres , drugače pa, če ti prav pride Skayp , potem pa imaš za ogledan paket v vsakem primeru neomejeni prenos podatkov, ki ti zadostuje za to storitev.

Lp.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Cene za tujino so pri vseh iste, ne glede na paket. (mogoče kje kaka izjema, ampak sicer je tako)
Tu sem malo nejasno napisal, lahko bi kdo razumel, kot da trdim, da so cene za tujino enake pri vseh ponudnikih, kar seveda ni res.

Cene so enake pri posameznem ponudniku, ne glede na paket.
Pri različnih ponudnikih pa se razlikujejo. Baje T-2 ima poceni klice v tujino.

Sicer pa da razčistimo:
Ti bi iz Slovenije klical v VB? Torej ti se nahajaš v Sloveniji, kličeš pa +44... številke?
Obvezno iz mobilnega telefona?

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Tu sem malo nejasno napisal, lahko bi kdo razumel, kot da trdim, da so cene za tujino enake pri vseh ponudnikih, kar seveda ni res.

Cene so enake pri posameznem ponudniku, ne glede na paket.
Pri različnih ponudnikih pa se razlikujejo. Baje T-2 ima poceni klice v tujino.

Sicer pa da razčistimo:
Ti bi iz Slovenije klical v VB? Torej ti se nahajaš v Sloveniji, kličeš pa +44... številke?
Obvezno iz mobilnega telefona?

V bistvu si zadel, ja. Kličem iz Slo v VB na številko +44.... Mobilec zato, ker želim biti dosegljiv, kar mi stacionarni telefoni ne omogočajo. Saj, pomagal si bom s Skypom, tako da bom res moral najbrž vzeti enega večjih paketov za prenos podatkov.
Hvala in lp!

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Kakor kaže, bi bila najboljša varianta Free 20 od Tušmobila, saj mi 2GB data kakih 100 ur pogovora po Skypu, pa še potem je prenos 128 kb/s, kar naj bi za Skype zadostovalo.
LP!

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si