Katerega od teh dveh nabaviti?

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Možu je včeraj crknil en telefon in sva v gonji za drugim. Nekak se je "zagrel" za SG Note 3, kot paralelno opcijo (in tudi cenovno ugodnejšo) pa so nama danes na TM ponudili tudi LG Optimus G pro.

Izkušnje z obema?
Za - proti?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Proti nobenemu nič, je pa Note 3 boljši: 2 procesorja (kot S4), trenutno 2. najboljši fotoaparat na trgu (za Lumio 1020), daljše trajanje baterije (zaradi 2. procesorjev), več RAM-a.

Tak da je vse odvisno od denarja, več daš, več dobiš. Sem pa prepričan, da bo Optimus zadostoval tudi za 'nadpovprečnega' uporabnika.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Kaj zdaj, mu je crknil telefon ali televizor?

Telefon, kupuje pa tv
tongue-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.171
9.808
113
Citat:
Uporabnik Supergirl pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:

Telefon, kupuje pa tv
tongue-1.gif
Ti se lahko tolažiš kakor hočeš, ampak ti boš zraven njega v javnosti, ko bo tisti TV tlačil k ušesu
grims-1.gif
.
Se pa zna zgodit, da bo kmalu menjal tega Note 3. Bivši sodelavec je bil ves zapaljen in si je kupil Note-a. Po enem mesecu je menjal, ker so ga vsi gledali kot da je z lune padel, ko si je tisto stvar tlačil k ušesu. Vmes je še BT slušalko nabavil, pa mu tudi to ni ''potegnilo''
grin1.gif
.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik Supergirl pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:

Telefon, kupuje pa tv
tongue-1.gif
Ti se lahko tolažiš kakor hočeš, ampak ti boš zraven njega v javnosti, ko bo tisti TV tlačil k ušesu
grims-1.gif
.
Se pa zna zgodit, da bo kmalu menjal tega Note 3. Bivši sodelavec je bil ves zapaljen in si je kupil Note-a. Po enem mesecu je menjal, ker so ga vsi gledali kot da je z lune padel, ko si je tisto stvar tlačil k ušesu. Vmes je še BT slušalko nabavil, pa mu tudi to ni ''potegnilo''
grin1.gif
.

Zakaj ga pa je brigalo kaj si drugi mislijo o njemu? Če mu je telefon odgovarjal in je z njim počel vse kar je bilo potrebno, brez da bi se zafrkaval na kompu ali kje drugje, zakaj pa ne.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
jaz se z notom2, ki je pribljižno tako velik kot note 3 ne počutim kot vesoljec,.. in nobeden me ne gleda čudno ko ga prinesem na plan,.. se pa hitro navadiš nanj in opustiš uporabo tablice
grin1.gif

b

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Sad, se niti malo ne sekiram, kaj si bo tlačil na ušesa. Če bo njemu pasalo, da drži cigl v roki, bo meni tudi.
smile-1.gif

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
No, pri nas je zadeva naslednja... Žena je vzela stvari v svoje roke in mož bo zaenkrat ostal brez telefona...
tongue-1.gif
Ugotovila sem namreč, da ni crknil telefon, ampak simka. Danes smo že bili pri T2 in so nam jo zamenjali.
Zaenkrat je Note 3 še vedno ultimativna izbira, a se je dragi odločil, da bo še malo počakal na morebitni padec cene oz. nabavil bo "mašino", ko bo eden od telefonov res začel izgubljati dušo.
smile-1.gif

Hvala vsem!
roza.gif