Katerega od malčkov...

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
...predlagate...

Panda, Picanto, Spark, Clio, Fiesta

Za gospo v 50 letih, za vožnjo iz službe in domov, sedaj ima staro Fiesto.

hvala

Nazadnje urejeno:

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Nov C3, mehek, udoben, dobro opremljen za dobro ceno in še nov model je.

Če želiš testno vožnjo mi javi na PM, ti lahko zrihtam.

Poglejte še za kakšnim Hyundai i20...

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Seveda, ampak sprašuje po malčkih. Ker če se gremo tako, najdeš cenovno blizu tudi rabljene avtomobile, ampak če sem avtorja teme prav razumel išče novega malčka (kar Cruz ni) in ne avto za 11.000 EUR.

Nazadnje urejeno:

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Seveda, ampak sprašuje po malčkih. Ker če se gremo tako, najdeš cenovno blizu tudi rabljene avtomobile, ampak če sem avtorja teme prav razumel išče novega malčka (kar Cruz ni) in ne avto za 11.000 EUR.

pardon, Sparka sem mislil

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Fiesta 1.3, kako se ceste drži pa Alana vpraši.
grin1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Dejte no!

za gospo v 50-ih letih. ...drži v ovinku!?
grin1.gif

Avto mora bit pregleden, nikakor preveč zaobljen (npr. Yaris) ker bo problem s parkiranjem, velika pregledna okna (ker je problem s parkiranjem
evil.gif
). Ostalo so pa potem že obrobne zadeve.
Da ima še daljinsko zaklepanje....je pa to že nekako to.

Sam bi priporočal še 5 vrat zaradi praktičnosti...znamko pa...če ji Ford leži naj pač poizkusi novo Fiesto...če ji ne bo preveč avantgardna za svoja leta (žal ne vemo kaka je..verjetno boš sam bolje presodil).

Success

Fizikalc
5. sep 2010
538
185
43
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Nova Micra mogoče? Hvalijo se na veliko, da ima bencinc porabo kot dizl.

Poraba je res mala, vendar je treba vedeti, da imajo nove micre težave z menjalnikom (zatikanje pri prestavljanju)
smirk-1.gif

Success

Fizikalc
5. sep 2010
538
185
43
Drugače pa glas za i20, se zelo lepo pelje, je pregleden, cenovno dovolj ugoden s tudi nekaj opreme!
smile-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
No ja...12 jurjev, da imaš vsaj daljinsko zaklepanje. Res je nekaj centov daljši (če je to pri ženski sploh prednost - prej ovira)...torej si pri ceni tam tam.
Se pa pelje luštno...pa tudi noter je zelo všečen.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
No ja...12 jurjev, da imaš vsaj daljinsko zaklepanje.

No ta z daljinskim pri hyundaiju je res njihova "posebnost" že od vedno. Drugače pa ni slabo opremljen niti najbolj osnovni za manj kot 9 jurjev. Po mojem dober nakup.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.534
71
48
Kranj
V ceniku piše, da ima osnovni paket LIFE daljinsko centralno zaklepanje (poleg ostale opreme seveda)

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
ksz ...
najprej preveri, katera znamka ima najbližji servis.
pa bencinarčka vzemi.
pa definitivno novega, da bo kakšna garancija.
kar se pa znamke tiče, vsi so ok, ni več slabih, so samo še povprečni in boljši.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
za dobrih 12 jurjev bo prišla Fiesta 1.4 Titanium z dežnim senzorjem, tempomatom, bluetooth/usb, ogrevano prednjo šipo, alarmom, ...........

Res pa se mi zdi vprašljivo ali ta gospa res ve, kaj je to lega na cesti ipd, mogoče res tudi kaj mehkejšega. Naj pa gre probat, z manj opreme bo dobro prišla skozi. Pri nas je pač že v štartu odpadlo precej znamk in med tem, kar je ostalo, je pa bla Fiesta best buy. Se bomo že navadli vijolične notranjosti
rolleyes-1.gif