Katerega mojsta za vgradnjo Velux oken v Celju?

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Kritina Gerard - nova streha (cca. 1 mesec). Dva okna, drug zraven drugega s skupno obrobo sta bila že 3x vn pa not dana pa še vedno ni ok (fuge med okenskim krilom in okvirjem niso enakomerne, težje se zapirajo, razmik od roba okvirja pa do stene ni enak, original obroba Velux in vsi ostali elementi za vgradnjo so zaradi večkaratne demontaže in montaže poškodovani, prav tako sama kritina Gerard okoli okna...naj omenim še to, da so eno okno na spodnji strani pozabl privijačit mislim...
stupid-1.gif

Zelo bi bil hvaležen če kdo pozna koga, ki obvlada zadevo in bi bil pripravljen popravit nastalo situacijo, ker sem na koncu z živci
uf-1.gif

Predvidevam, da bo potrebna nova obroba, izolacijski vgradni set in nekaj kritine (te še imam par komadov na zalogi).
Hvala.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Prejšnji teden so staremu vgradili velux na gerard in je O.K..

Obrobe je naredil mojster sam, da se barvno ujemajo s kritino.

Vendar dvomim, da bo zaradi dveh oken hodil v Celje...

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Ne, ni Lesninin pogodbeni partner ampak izvajalec, ki mi je na novo prekril streho. Kar se tiče same strehe sem zelo zadovoljen z njegovim delom in to je edini razlog, da ga ne bom objavil. Ne vem kje je kupil okna, ker mi še ni dal računa zanje, oz. je ceno navedel kar v pogodbi skupaj s streho. Če bi vedel, da bodo takšni problemi z okni bi ziher dobu enega pooblaščenega izvajalca za Velux. Dodatne stroške bom že požru, sam da bodo okni zmontirani kot je treba. Večji problem je dobit dobrega mojstra, ker nobeden ne želi popravljat za drugimi, pa še streha je strma in težko dostopna...

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.398
384
83
Probaj direkt z Veluxom kontaktirat.Meni so pred casom poslali svojega serviserja ki mi je naknadno vgradil zaluzije na okno.

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Na Velux-ovi strani je seznam priporočenih montažerjev. Sem danes kontaktiral z enim in pride pogledat. Upam da zna tud delat z Gerardom, ker bo treba par kritin menjat...