Katerega izvajalca?

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
V hiši bi se prenavljale kopalnice, kuhinja in dnevna soba. Pozna oziroma priporoča kdo koga, ki bi imel ekipo za vse(vodovodar, keramičar, mizar, električar, itd)?, da je kvaliteten, ima dobre ideje in ni preveč drag?
Rad bi, da je narejeno hitro in ne iščem 10 različnih ljudi...

Hvala in lp
pozdrav.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Jaz sem pred leti prenavljal tako... z izjemo mizarja je eden poskrbel za vse.
Terminsko se je vse izšlo kot ata na mamo, kvaliteta je šepala le pri malarju - ki pa ni bil njegov a sem dal delati kolegu. No, sedaj nisva več taka kolega.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Jaz sem pred leti prenavljal tako... z izjemo mizarja je eden poskrbel za vse.
Terminsko se je vse izšlo kot ata na mamo, kvaliteta je šepala le pri malarju - ki pa ni bil njegov a sem dal delati kolegu. No, sedaj nisva več taka kolega.
Ce mi lahko prosim na privat napises, kdo je bil izvajalec in kaksne informacije bi bil zelo hvalezen.
Dobro, malarja ze lahko drugega dobim, vendar, da je za ostale stvari strokovnjak.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Jaz sem dobil enega, ki mi je položil ploščice in vodovod. Nekaj malega tudi osnovne elektrike. Zelo dobro naredil in poceni.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Za dobrega keramičarja bi se tudi jaz priporočal. Lokacija: Kranj.
zmaga.gif
:

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
V bistvu ne isčem one man banda, ampak recimo, da je nek projektni vodja, ki ima ekipo, ima dobre ideje in ni predrag.. Hvala!

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
V bistvu ne isčem one man banda, ampak recimo, da je nek projektni vodja, ki ima ekipo, ima dobre ideje in ni predrag.. Hvala!

Si ga potem dobil? Sprašujem, ker me zanima isto... lokacija Kranj.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
če pride kdaj do te faze, da se resno lotim obnove, te popingam za kontakt. Trenutno sem na tem, da študiram kaj sploh narediti s prostorom, ki je na voljo.

A ta tvoj zidar zna povedat, če se kakšno steno lahko podre ali ne? Ker se mi zdi nesmiselno imeti toliko nosilnih sten na tako kratki razdalji in bi ju podrl (dve rdeči puščici na sliki). Sta pa obe steni debeli vsaj 25cm.
2222835-Untitled.png

Priponke

• 2222835-Untitled.png
    2222835-Untitled.png
    25,4 KB · Ogledi: 296