Katerega izbrati

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kakšno uporabnico? Najstnico? Odraslo žensko? Starejšo žensko? Piše veliko SMS-ov?

Odraslo žensko. Sms-jev kaj pa vem, do 10 na dan.

Pogojno pride v poštev še Ericsson X2, ki pa je dražji. Ali je vreden? S tem, da gre za čisto drug op. sistem.

Ne predlagajte mi drugih telefonov, ker lahko izbiram samo med temi na voljo.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
A sorry. Sem skopiral v drugi zavihek pa mi je pokazalo, sem mislil, da bo tudi vam.

Torej na voljo so Nokia X6 . Pogojno še kot sem zgoraj napisal SE X2.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hja, tale Nokia X6 ji bo itak tuja (verjetno do sedaj ni imela symbiana), tak da je potem vseeno kaj vzame. Mini pro sem sprobal, touchscreen deluje super (komaj se dotakneš in prime), tudi odzivnost je ok (Android).

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Kako to misliš, da ni imela Symbiana, če pravim da je uporabnica Nokie (trenutno 6120).

Ja za Xperio sem videl eno drugo temo, kjer so jo tudi pohvalili.
Tako, da se najbolj nagibam v to smer.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
To nima veze, ker bo firma kupila telefon zanjo. Kot nekakšno darilo za zaposlene. Je pa pač izbira bolj skromna. Tako, da bo nadaljevala s tistim paketom, ki ga že ima. Se pravi, če sem prav razumel, je prosta kakršnihkoli obveznosti.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Tvoj ožji izbor mi ne vidimo, če si to mislil. Boš moral napisat kateri izbor naj izberemo (paket, lastnosti, cena...).

Precej začetniški fail na Mobitelovi spletni strani.

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Glede na to, da kot praviš ne piše veliko SMSov na dan,
verjetno ne bo rabila QWERTY tipkovnice (Xperia).
Moja mati ima Nokio x6 in je ekstra zadovoljna, pa muziko rada poluša na njej.
Obenem je zelo kul imeti Ovi Maps. Trikrat za!

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Smo se že odločili. Ponudba se je rahlo razširila in doma je pristal Xperia X8. Čist luštkan telefon, na Android pa se tudi počasi privajamo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ne sam X8 ne zbrat, ker je tak plastik fantastik da večga ni... sicer stvar okusa, ampak jst vem da ga nebi nkol meu...