katere zvočnike?

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Dosedaj sem imel za pc zvočnike Logiteche z5500, samo od tega zadnje leto priklopljene le varianto 2.1 (spredaj levo in desno ter sub), ker za drugo nimam prostora. Sedaj bom te zvočnike premaknil na televizijo (da lahko ponucam 5.1 sistem) in bi rabil kaj novega za pc.

Ker sem navajen močnega suba, bi kaj kulturnega, a v 2.1 izvedbi vzel za pc. Gledal sem sistem Logitech Z-cinema, a me cena malce odvrača (salbih 240 eur).... je kaj primernega za recimo do 200 eur? ali so pač omenjeni zvočniki res dobri?

Mogoče kaj drugega, ne logitech?

gracias za predloge..

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Dosedaj sem imel za pc zvočnike Logiteche z5500, samo od tega zadnje leto priklopljene le varianto 2.1 (spredaj levo in desno ter sub), ker za drugo nimam prostora. Sedaj bom te zvočnike premaknil na televizijo (da lahko ponucam 5.1 sistem) in bi rabil kaj novega za pc.

Ker sem navajen močnega suba, bi kaj kulturnega, a v 2.1 izvedbi vzel za pc. Gledal sem sistem Logitech Z-cinema, a me cena malce odvrača (salbih 240 eur).... je kaj primernega za recimo do 200 eur? ali so pač omenjeni zvočniki res dobri?

Mogoče kaj drugega, ne logitech?

gracias za predloge..

Imel sem Z-2300 (prodal, ker sem kupil Z-5500)

Imam pa tudi Logitech Z-cinema v dnevni, namesto starih Altecov.

Če je cena Logitech ZCinema 250€...in če bi primerjal kaj dobiš za ta denar..., bi morali biti Z2300 enih 400€ vsaj. So pa 120€.

Logitech Z-cinema:

- plusi: fancy daljinc, lep zvok, front surround

- minusi: če hočeš izkoristit daljinc, rabiš Visto ali XP media center edition. Če hočeš izkoristit front surround moraš imeti zvočnike priklopljene prek USB na PC.
crazy1.gif
Zvočniki so prešvoh, na uč 50% moči z-2300. Če nabijam glasbo, dam lahko BP do max. (ob max. basih celo). Sam software ob prikopu na USB nekaj šteka sem in ke. Preveliki sateliti so in okorni...

Če bi sam postavljal ceno kot potrošnik, bi dal logitechom z-2300 ceno 200€, Zcinema pa 130€... tam nekje.

Za ceno z-cinema dobiš 2x Z-2300.
evil.gif

Jaz jih nisem kupil, ampak dobil za darilo...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Če si bil z Z-5500 zadovoljen potem ti je praktično edina alternativa Z-2300.
zmaga.gif