Katere tuje avto oddaje spremljate?

sad

Guru
24. avg 2007
21.191
9.819
113
Ker je do Top Geara še nekaj časa, bi si zafilal ta čas še s kakšnimi drugimi tujimi oddajami. Nemške niso preferirane, ker mi žal jezik šepa. Čeprav bi bilo tudi fajn, morda bi se še jezika naučil...
grin1.gif

Aja, pogoj je, da je možno gledat online, če bi bilo na Youtube, pa še toliko bolje...

Zanimajo me pa tako zabavne (ala Top Gear), kot resne avtomobilistične oddaje.

@SJTV1: A razmišljate kaj o svojem YouTube kanalu?
cheer.gif

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
hja pet let stare non stop vrtijo

včasih sem gledu par nemških, zdej pa dol snamem Top Gear pa mogoče kdaj kak nov 5th Gear.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
tole na voxu spremljam tudi jaz, že kakih 15 let. če jo zamudim, je tudi na netu kaki dan kasneje. so bili že precej slabši (beri pristranski). tako očitno so favorizirali VW ali pa vsaj nemške avtomobile, zdaj pa je boljše. ne vem, al se je res tako kakovost tujih (nenemških) znamk dvignila al so dobili kako "navodilo". so meli zadnjič zanimiv test lada karavan vs. dacia MCV. gladko je zmagala Dacia, hahahaha. drugače pa ja, jezik moraš znat, pa je. ampak jaz sem se večino nemščine itak s televizije naučil, zdaj sem pa prevajalec po poklicu. brez heca
smirk-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Ker je do Top Geara še nekaj časa, bi si zafilal ta čas še s kakšnimi drugimi tujimi oddajami. Nemške niso preferirane, ker mi žal jezik šepa. Čeprav bi bilo tudi fajn, morda bi se še jezika naučil...
grin1.gif

Aja, pogoj je, da je možno gledat online, če bi bilo na Youtube, pa še toliko bolje...

Zanimajo me pa tako zabavne (ala Top Gear), kot resne avtomobilistične oddaje.

@SJTV1: A razmišljate kaj o svojem YouTube kanalu?
cheer.gif

Ja, že nekaj časa ...

sad

Guru
24. avg 2007
21.191
9.819
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
TG Avstralija, 5th gear, kmalu pride TG USA ...
Mah, to je vse že v repertoarju. Rabim še kaj novega.

A pa boste glede YouTuba še prešli iz razmišljanja v akcijo v kakšnem doglednem času?