Katere "tavelke" slušalke?

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Rad bi nabavil ene slušalke z naslednjimi lastnostmi:

1. Močan, kvaliteten bas (zelo pomembno
smile-1.gif
)
2. Da se ne sliši ven: da drugi ne slišijo, kaj poslušam (imel bi jih za v pisarno na šihtu)

Rad bi imel izvedbo, ki pokrije celo uho, saj me pri in-ear slušalkah po parih urah začnejo ščemeti ušesa. Pri kolegu sem probal Sennheiser HD555 ( link ): bas je nikakav in zelo se sliši ven. Torej iščem ravno nasprotje teh slušalk.
grin1.gif
Malo sem gledal Technics zadeve, so mi všeč, kaj pa vi priporočate kaj konkretnega?

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.165
487
83
Glej kake AKG slušalke, posebej DJ edition, v vsakem primeru za bass glej DJ serije (oz ekvivalenco) pri vseh proizvajalcih. Sam imam AKG k518DJ, dal 50€, in je bass odličen, zvok fajn zadušijo, edino celotnega ušesa ti ne pokrijejo, tako da poglej za kakšno serijo, ki ti ga pokrije.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
No saj ni mus da pokrijejo celo uho, samo bi res rad da se minimalno ven sliši.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Glej kake AKG slušalke, posebej DJ edition, v vsakem primeru za bass glej DJ serije (oz ekvivalenco) pri vseh proizvajalcih. Sam imam AKG k518DJ, dal 50€, in je bass odličen, zvok fajn zadušijo, edino celotnega ušesa ti ne pokrijejo, tako da poglej za kakšno serijo, ki ti ga pokrije.

Sem mal bral reviewe in se jih veliko pritožuje, da so neudobne te slušalke...

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.165
487
83
Js imam bolj malo glavo, in so mi ok. Če si iz Mb-ja jih lahk prideš probat, pa da vidiš, če je to dovolj bassa za tebe, ter zadušitve zvoka.

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
hmm za 100€ nevem kaj ti priporočat, če pa si pripravljen zapravit malo več

recimo ultrasone hfi-580 nebi bile slabe imajo dovolj bassa, ampak tudi na drugih frekvencah niso slabe

če hočeš res samo bass kakšne sony xb500 (pod 100€)

če pa hočeš bass in tudi kaj kvalitete beyerdynamic dt770 80ohm (150 se mi zdi)

aja lahko tudi pogledaš panasonic RP-HTF600 (pod 100€)

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
DJ fore odpadejo, ker tiščijo na ušesa.
Nujn moreš gledate take, da pokrijejo celo uho, pa da imajo mehko peno/mucko okoli.
V službi imam AKG K271 studio. Za bass ti ne morem garantirat. Če boš full nabijal, se iz vseh slušalk sliši ven. Iz teh mojih, ko jih dam okol noge se skoraj nič ne sliši. Kak je ko so na glavi pa ne vem:)
Jst imam obrobo iz nekega kao usnja pa po nekaj časa zakuham v glavo:( Se mi pa zdi, da je v paketu tudi mucka zraven.