Katere celoletne gume 205/55 R16

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Torej padla je odločitev za celoletne gume

- nimam več prostora za dodaten komplet platišč -->letni 18" komplet prodam, na "zimskih" alu furam all season
- če ne bom sam šraufal, se mi ne da okoli vulkanizerjev jebat in menjat gume letne/zimske
- kupim celoletne furam/znucam/kupim nove

Pravite da so itak vse celoletne slabe, torej katere od TEH pa bi bile najboljše?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Saj so res poceni
shocked-1.gif

Zakaj ne znajo prodajalci cele oznake artikla pisat
jezen.gif

Mrbit bi rajš tako gumo da profil ni "smrečica"
redface-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Aja ti mas bavarca zato smrekica odpade. Na tvojem mestu bi ene normalne zimske gume kupil na zacetku sezone in jih zvozil v enem letu. Potem pa na novo. Pravzaprav dve leti brez problema zdrzijo, ce ne kupis se toplih ampak starane kaksno leto v skladiscu.

Tale je eden cenejsih

http://www.gume-pnevmatike.com...218759%2C132180

Vidim, da so cene v tej dimenziji precej poskocile glede na lansko sezono. V drugih se mi ne zdi skok tako ociten.
confused-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ma ja teh Linglong res ne bi...
rolleyes-1.gif

Zakaj res nihče ne mara celoletnih? Pomoje bi ble vsaj za preizkusit
smirk-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Zakaj res nihče ne mara celoletnih? Pomoje bi ble vsaj za preizkusit
smirk-1.gif

Jaz priznam da jih še nisem zasledil
evil.gif

Seveda pa lahko kupiš slabe zimske gume, jih imaš gor celo leto ter se delaš da so celoletne...poleti v ku....ker se pregrevajo, lezejo, pozimi v ku...ker so čez leto spremenile strukturo in otrdele.

Potem je pa en hop in čop pa gre par jurjev v prazno pri kleparju in ličarju.

Če nimaš prostora daj gume v hrambo..mislim da pride nekje 20 EUR na sezono za komplet.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.104
4.073
113
GY Vector4Seasions so ene boljših celoletnih gum, kako dobre so v primerjavi z zimski imaš pa recimo tule, v tabeli je tudi Vredestainova Q3 ki je tudi celoletna guma.

Skratka slaba na mokri cesti in na snegu ... kar zame pomeni povsem neprimerna za zimske razmere. Raje kupim dobro letno gumo in ostanem doma ko je sneg oz. imam zavsak slučaj verige!

Vedet pa moraš, da poleti ni nič boljša oz. da ni iz nobene čudežne zmesi, ki bi povzročila da se pa kar naenkra guma prilepi na (mokro) cesto!

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.104
4.073
113
Pozimi slaba na mokrem = poleti katastrofa na mokrem!
evil.gif

Hotel sem rečt da če vzameš GY UG7+ ki je cenejša guma, jo zvoziš celo leto je to še vedno boljše kot celoletna oz. vzameš dobro letno, ki je tudi cenejša od te celoletne in spet v vseh kategorijah boljša (pustimo sneg)! Ne vem no, jst ne vidim pomena ...