Za Micke je pa igi ekspertPozdravljeni
Kupujem klimatsko napravo z zunanjo enoto.
Gledam znamke kot so:Samsung,Gree in Mitchubishi.
Bolj me vleče znamki Mitchubishi.
Model:Mitchubishi-MSZ-HR25VF
A ima kdo ta model klime,in kako je zadovoljen z njo?
Hvala za mnenja in odgovore.
Pozdravljeni
Kupujem klimatsko napravo z zunanjo enoto.
Gledam znamke kot so:Samsung,Gree in Mitchubishi.
Bolj me vleče znamki Mitchubishi.
Model:Mitchubishi-MSZ-HR25VF
A ima kdo ta model klime,in kako je zadovoljen z njo?
Hvala za mnenja in odgovore.
Imam še stari model FH25 predvsem za gretje in svoje delo odlično opravljs. Lahko bi bila malce tišja v stanby-u, a to je to. Pogreje tudi v hudem mrazu. Hlajenje seveda isto BP. Lahko priporočam. Odlične modele klim najdeš tudi pri Hitachi-ju in Daikinu, sicer pa je v novem tehničnem katalogu najboljšega soseda tudi nek Gorenje model, ki izgleda bestbuy.
Že od nekdaj,sem ciljal na to znamko.In jo na koncu tud kupilJaz mam v stanovanju par let Mitsubishi MSZ-FH25VE / MUZ-FH25VE pa dela kot prvi dan. top zadeva
Stari zdej rabis LN serijo. Ne mores s tem zastarelim modelom hladiti stanovanjaJaz mam v stanovanju par let Mitsubishi MSZ-FH25VE / MUZ-FH25VE pa dela kot prvi dan. top zadeva
preveriš haierje, midee, hisenseje in ga najdeš. Verjento za nižje parte kt z logotipom velenjeksega manufaktorjaImam še stari model FH25 predvsem za gretje in svoje delo odlično opravljs. Lahko bi bila malce tišja v stanby-u, a to je to. Pogreje tudi v hudem mrazu. Hlajenje seveda isto BP. Lahko priporočam. Odlične modele klim najdeš tudi pri Hitachi-ju in Daikinu, sicer pa je v novem tehničnem katalogu najboljšega soseda tudi nek Gorenje model, ki izgleda bestbuy.
https://www.harveynorman.si/klimatska-naprava-mitsubishi-msz-ln35vg2w-z-montazo-belaEvo odločitev je padla.Danes kupil klimo
Ta model k bom dal link.
Klimatska naprava MITSUBISHI MSZ-AP35VGK/MUZ-AP35VG z montažo
Klimatska naprava MITSUBISHI MSZ-AP35VGK/MUZ-AP35VG z montažowww.harveynorman.si
In kaj dejansko v praksi pridobm z LN serijo pred AP?
Sm že včeri plačal on model, k sem dal link.In jo prpelu domov.Zdej še samo čakam,da pridejo in zmontirajo.Tačas,se pa hladim še z prenosnohttps://www.harveynorman.si/klimatska-naprava-mitsubishi-msz-ln35vg2w-z-montazo-bela
Kupi tole. Teh par € pa se tebi ja nebo poznalo
Pa tej ionski in plazma filtri v praksi delujejo oz. kakšen imajo učinek ali je bolj marketing?
ja kot si že sam našel je to samo novejši "2021" model. Na zunaj nič drugače, le malce posodobljene komponente.Gledam tale katalog:
Noter je model "MSZ-LN50VG2" ampak online pa večinoma povsod piše "MSZ-LN50VG". Torej brez "2" na koncu.
Je mogoče ta z 2-ko nov izboljšan model? igi ?
EDIT: Sem našel specifiakcije za obe. Očitno je res novi model:
Poglej priponko 46418