Včeraj sem enega nasadil pri speljevanju... ne vem če je bila hitrost 10km na uro v tistih dveh metrih speljevanja... Zadaj je imel kljuko, ki me je zadela v tablico... Tablica je kar dobro kriva, je pa skrivilo tudi nosilec odbijača iz pleha, kar je za posledico izbočen odbijač (ta je na srečo cel, mogoče se pozna kakšna praska), pa tudi pokrov havbe je na eni strani rahlo zamaknjen. Torej kar veliko "škode" za tako majhno hitrost...
S tipom sva si ogledala zadevo, njemu se ni poznalo nič, tako da je odšel... brez zapisnika, brez karkoli...no če nebi imel kljuke, bi bilo zame še slabše.
Zdaj pa... kaj reči na zavarovalnici? Imam kasko. Najprej iti na pooblaščeni servis in oceniti škodo ali najprej iti na zavarovalnico?
Ali povedati pravi vzrok ali uveljaviti poškodbo na parkirišču?
Saj dokler sem vozil stare kripe, se ni to nikoli zgodilo, a hudič je prišel ravno pri novem avtu.
S tipom sva si ogledala zadevo, njemu se ni poznalo nič, tako da je odšel... brez zapisnika, brez karkoli...no če nebi imel kljuke, bi bilo zame še slabše.
Zdaj pa... kaj reči na zavarovalnici? Imam kasko. Najprej iti na pooblaščeni servis in oceniti škodo ali najprej iti na zavarovalnico?
Ali povedati pravi vzrok ali uveljaviti poškodbo na parkirišču?
Saj dokler sem vozil stare kripe, se ni to nikoli zgodilo, a hudič je prišel ravno pri novem avtu.