Sej ja ne gre samo za denar in opravljene ure upam? Veliko je šalabajzerskih šol, ne trdim za omenjeno, ampak hvaliti nekatero samo zaradi malo opravljenih urr je mal tko tko. Res, pa da zavisi od inštruktorja, tako, da bi blo treba to vprašanje morda zastaviti natančneje, na avtošolo in inštruktorja. Sem pa za to, da je v prvo bolje več ur, če se pokaže, da je voznik bolj trd, kot pa nek šnel kurz, samo, da se doseže tistih 20, al kok je že treba.
Jest sem bil iz moje strani priporočeno zadovoljen, žal pa je blo to leeeeta nazaj in je štruktor že v penzjonu. Mogoče bi bila statistika opravljenih izpitov na št. kandidatov bolj primerna, ampak je to spet dvomljivo, zaradi poznanstev inštruktorjev in pa tem, kolk ti dejansko potem ostane v glavi, al te samo napumpajo na izpit. Mene je recimo tud sred pogovora prekinil in vprašal, kok je pa tukaj omejitev, al pa si videl tisti znak, al pa kako kiklo je mela teta na prehodu, .....skratka, podzavestno sem potem bolj spremljal znake, cesto, promet, ulice... in kar je največ, na PREDVIDEVANJE, kaj če ta zavije, kaj če ta zabremza, opazovati tudi dva avta pred tabo kaj delata...tudi to je nekaj. Je sošolka delala pri eni v mostah, nasproti tržnice,... še zdej ne zna vozit, ampak ja, izpit pa ima