katera avtošola v ljubljani

afna1972

Pripravnik
11. feb 2013
167
0
16
Pozdrav, sin se odloča za opravljanje vozniškega ( z tablico L in v spremstvu) v ljubljani, katere priporočate glede strokovnosti in uspešnosti ........
cheer.gif

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Avtošola Korelat.

Naredil pri njih izpit (sicer mnoga leta nazaj), zraven pa še ducat mojih prijateljev, vsi zelo zadovoljni tako s strokovnostjo kot odnosom.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Sej ja ne gre samo za denar in opravljene ure upam? Veliko je šalabajzerskih šol, ne trdim za omenjeno, ampak hvaliti nekatero samo zaradi malo opravljenih urr je mal tko tko. Res, pa da zavisi od inštruktorja, tako, da bi blo treba to vprašanje morda zastaviti natančneje, na avtošolo in inštruktorja. Sem pa za to, da je v prvo bolje več ur, če se pokaže, da je voznik bolj trd, kot pa nek šnel kurz, samo, da se doseže tistih 20, al kok je že treba.
Jest sem bil iz moje strani priporočeno zadovoljen, žal pa je blo to leeeeta nazaj in je štruktor že v penzjonu. Mogoče bi bila statistika opravljenih izpitov na št. kandidatov bolj primerna, ampak je to spet dvomljivo, zaradi poznanstev inštruktorjev in pa tem, kolk ti dejansko potem ostane v glavi, al te samo napumpajo na izpit. Mene je recimo tud sred pogovora prekinil in vprašal, kok je pa tukaj omejitev, al pa si videl tisti znak, al pa kako kiklo je mela teta na prehodu, .....skratka, podzavestno sem potem bolj spremljal znake, cesto, promet, ulice... in kar je največ, na PREDVIDEVANJE, kaj če ta zavije, kaj če ta zabremza, opazovati tudi dva avta pred tabo kaj delata...tudi to je nekaj. Je sošolka delala pri eni v mostah, nasproti tržnice,... še zdej ne zna vozit, ampak ja, izpit pa ima
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

afna1972

Pripravnik
11. feb 2013
167
0
16
toæno tako kot je napisal PLEXWRITER--- ne gre se za denar, pri avtošoli iščem kvalitetnega inštruktorja, ki bo posredoval znanje in ne samo nabijal ure...

Nazadnje urejeno:

vogel1

Fizikalc
6. sep 2007
234
32
28
Glede nabijanja ur - na žalost se tudi to dogaja! Rešitev? Starši že nekaj let lahko prisedamo pri samem učenju vožnje in sami ugotovimo !ali res ne gre tako kot bi moralo! Tudi pričakovanja staršev so včasih prevelika! Primerjava z izpitom pred 30 leti je nerealna.(ja zakaj pa tolk ur jaz sem jih imel pa sam 10 pa sm že šel na ízpit,ni bilo avtocest,krožišč,večpasovnic,dinamika prometa je bistveno drugačna) Naj ne bo škoda nobene ure vožnje,če otroku res ne gre! Je to naložba za celo življenje! Pa veliko sreče pri izbiri šole vožnje in inštruktorja!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik afna1972 pravi:
toæno tako kot je napisal PLEXWRITER--- ne gre se za denar, pri avtošoli iščem kvalitetnega inštruktorja, ki bo posredoval znanje in ne samo nabijal ure...

ce nimas veliko ur, ne more it za nabijanje.
če narediš izpit, bi pa skor da mogl it za znanje.

nas je delal desetine pri njih in vsi smo bili precej uspesni. izjema je en z morjem ur, a je kasneje zvozil in danes vozi ok.

vogel1

Fizikalc
6. sep 2007
234
32
28
Pa še to - odlična poteza staršev,da se odločijo omogočit bodočemu vozniku vožnjo v spremstvu! Starši seveda nimajo dodatnih zavor na svojem avtu zato mora bit znanje temu primerno! Veselje otrok in odgovornost staršev.Res škoda,da se premalo ljudi odloča za to možnost!

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik afna1972 pravi:

Potem je cisto vseeno, pri kateri avtosoli vozis... in bi se moralo vprasanje glasiti bolj v smislu, pri katerem insturktorju ste delali izpit...

Jaz sem ga pri enem, ki je ze v penziji in je takrat delal v Avtosoli Jezica ... Kasneje je delal v eni avtosoli v Medvodah... takrat je zena pi njenm vozila ... Potem je pa se nekaj casa delal honorarno, ko je bil ze v penziji ...

Hci in se nekaj njenih prijateljic so potem vozile pri eni intruktorici pri avtosoli B&B v Kranju ... in so jo vsi tudi pohvalili ... Ta pa se sedaj dela ...

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Zelo priporočam inštruktorja Miroslava Mlinarja (Avtošola AMZS). Pred časom sem delal pri njemu B kat. in sem bil zadovoljen, kakor tudi kolegi. Zna biti zahteven ampak ne nabija ur za brezveze, se pa vrjetno naučiš maksimalno, kar se da naučiti v tistem času v avtošoli. Nekaj jih poznam, ki so pri njemu delali tudi A kat., in so ga pohvalili. Če se spravim kdaj delat A kat., grem definitivno k njemu.