Kater poceni Android?

atomikkus

Pripravnik
10. nov 2010
32
0
6
SAMSUNG Ace
SONY Xperia mini - ta tanova
HTC Wildfire S
NOKIA C6-01 - alternativa

Najbol se nagibam k Xperia mini zaradi močnega procesorja in pač tak ženski, samo berem reviewe in piše, da je zelo omejeno brskanje po netu zaradi majhnosti zaslona in da se tudi špilov ne da igrat. Je pa 1ghz proc, kar je za to resolucijo pomoje prava raketa, pa še gpu je precej boljši.
Na drugem mestu mi je Samsung ACE, ki ima sicer večji zaslon, vse ostalo je bolj zanič, kot ne.
Vsak nasvet dobrodošel.
Hvala.

lojtra

Pripravnik
6. jul 2008
60
1
8
Sony Ericsson Live with walkman je dobra izbira. glede procesorja, ekrana, pa še spominsko dobiš zraven. Ali pa, Ace, ko si napisal, vendar je že starejši model, ekran sam pa ni nič kaj večji od SE, procesor pa malo slabši...Nokia je bolj kot ne out, wildifire pa ni tega vreden, za kolikor se prodaja, pa še procesor je počasnejši... kot pravim, SE walkman live ali pa Ace je dobra izbira v tem okviru, kot si ga sam postavil.
LP

atomikkus

Pripravnik
10. nov 2010
32
0
6
Hvala za nasvet, ampak tega liva ne morem, ker ga pač ni pri mobitelu. Sony Xperia live with walkman je pa praktično ista kot Sony xperi mini, le da ima za 0,2 inča večji zaslon, kar spet ni toliko.

lojtra

Pripravnik
6. jul 2008
60
1
8
Aha. Ja do koliko pa si pripravljen dat za telefon? Kakšen SE Ray mogoče? Če te še vseeno interesira SE live, se lahko kaj zmeniva preko ZS.

Lp

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Jaz bi tudi priporočal Xperijo mini, zato ker je to res poceni telefon s full specifikacijami (napram Ace in Wildfire S, ki sta precej podhranjena in za povrh še dražja, zato ju jaz osebno sploh ne bi dajal v izbor).
Sem pred kratkim bral ta review in brskanje na manjšem ekranu baje ni problem. Pisanje je baje večji problem, ampak landscape mode tudi to "odpravi". Imel sem ga že tudi v roki za par minut in mi je super, mogoče me edino malo debelina moti - 16mm je kar precej za današnje razmere.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Ne boš mogel posodobit nikoli sistema.

Pa že sedaj je malo zastarel.

Hardware pa še gledal nisem.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Če bi že čistega kitajca, potem tega http://www.dealextreme.com/promotion/xiaomicellphone/

grin1.gif

Samo ni 70 funtov.

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Huawei X3 - v nemčiji ga lidl prodaja za 100 evrov s predplačniško kartico. Spodobna strojna oprema, nemci na polno šibajo update (seveda imaš že 2.3.7 verzijo, pa overclock verzijo itd.). Seveda pa zna tudi slovensko.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.907
113
Mene ta xiaomi zelo matra, sploh zaradi cene pod 300ojro iz kitajske prinesen v zepu. Edini minus je premali ekran. Ko se enkrat navadis na vec kot 4", ni povratka. Je pa treba tudi povedat da je njihov miui za moje pojme najbolj dodelana verzija androida. Ucinkovita, premisljena, hitra in brez nepotrebne navlake z tedenskimi updejti in nenehnim hitrim razvojem. Na voljo je polek njihovega telefona tudi za skoraj vse aktualne modele...probajte