Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Če že izbiraš internet preko telefonske parice, pol je glede da podporo najboljša izbira SiOL. Ali imaš možnost kabla?
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Po odzivu na neuradnem T-2 forumu. Uporabniki se razpisujejo predvsem na težave z neznanjem študentov na telefonski podpori in togosti administranitvno-računovodskih zadevah ter pri morebitnem zavračanju ali popravljanju računov oz pri vrnitvi preplačil.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Odvisno katero izkušnjo bereš. So dobre in slabe vsepovsod.
Kaj je "povprečje" pa bog ve.
Zato pa sem rekel, vzemi dva, pa lahko en crkne pa ti še vedno dela drugi. (lahko se seveda zgodi, da oba crkneta, takrat je vseeno katerega bi vzel...).
Tak na oko bi rekel, da če bi neradi imeli izpade (oziroma manj kot sicer), se vzameta dva različna ponudnika. Ali celo tri. Ali pa kaka ponudba za pravne osebe. Odvisno kako pomembna je povezanost.
Cena dveh "fizičnih" paketov je po moje znosna za vsako firmo, ki ima nekaj prometa.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Odvisno katero izkušnjo bereš. So dobre in slabe vsepovsod.
Kaj je "povprečje" pa bog ve.
Zato pa sem rekel, vzemi dva, pa lahko en crkne pa ti še vedno dela drugi. (lahko se seveda zgodi, da oba crkneta, takrat je vseeno katerega bi vzel...).
Tak na oko bi rekel, da če bi neradi imeli izpade (oziroma manj kot sicer), se vzameta dva različna ponudnika. Ali celo tri. Ali pa kaka ponudba za pravne osebe. Odvisno kako pomembna je povezanost.
Cena dveh "fizičnih" paketov je po moje znosna za vsako firmo, ki ima nekaj prometa.
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Po odzivu na neuradnem T-2 forumu. Uporabniki se razpisujejo predvsem na težave z neznanjem študentov na telefonski podpori in togosti administranitvno-računovodskih zadevah ter pri morebitnem zavračanju ali popravljanju računov oz pri vrnitvi preplačil.
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Raje več denarja kot pa manj in šrot. Rabimo samo telefon, fax in internet. T2 VDSL? Siol? Ali kaj tretjega? Nočem, da ga serje, ker gre za trgovino.
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
A SIOLovega nikoli ne čitaš
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Jah na siol-u ti v 2 urah zamenjajo Modem tut ob vikendih.
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Jah na siol-u ti v 2 urah zamenjajo Modem tut ob vikendih.
To ni res!