Kater DVBT set-top-box kupiti

nick

Pripravnik
3. sep 2007
131
0
16
Rabim kupit en STB, ki bo priključen na en CRT televizor.

Videl sem da skoraj vsi imajo USB prek katerega se da predvajat divx iz zunanjega diska, nikjer pa ne zasledim nekih posebnih potrditev glede kompatibilnosti s slovensko mrežo oddajnikov.

Kaj predlagate da kupim?

LP

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Xoro? Imel sem nekoc en Divx player, v 2h letih so mi ga 3x zamenjali, ko je cetrtic guznu, sem ga vrgel v smeti prokleta jajca..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ja, Xoro je spica.. hud daljinc, kjer se je odlepila plast, kjer so gor sprintane funkcije knofov, radirkasti knofi, ki primejo kakor jih je volja, napajalnik, ki je crknil v 1 mescu 2x, potem je se motorcek za cd-rom guznil, kar klice po vrhunski kvaliteti..

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
no pa bom še jaz kr tu vprašal da nebom nove teme odpiral ...... mene pa bolj zanima alternativa tem digitalnim sprejemnikom ko jih tako na veliko reklamirajo .... kako pa je s temi digitalnimi antenami? npr. ta .... kolikor jaz razumem naj bi ta prav tako sprejemala digitalni signal in ni potrebno digitalnega pretvornika .... ali se morda motim?? bi pol raje kr to nabavo ko je več kot pol ceneje ..... vaše mnenje.....

KLuka

Fizikalc
7. sep 2007
1.710
0
36
Pomoje to samo boljše sprejema digitalni signal, pretvorit ga moraš pa vseeno (razen če nima že vključenega konverterja, kar pa nisem videl v opisu)

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
wide.jpg

STB + daljinec

Zanima me ali priloženi daljinec v praksi dejansko deluje s starim CRT televizorjem?
Priklopil bi ga na 15 let star Sony TV in ob tem imel hkrati le en daljinec!
tongue-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.639
113
Skoraj katerakoli antena je dobra. Namen antene je samo dobiti signal.
Ti še vedno rabiš nekaj, kar ti signal pretvori v pravo obliko-ali pretvornik v TVju, ali pa posebej škatlo

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
ja to mi je jasno da je vsaka antena dobra, samo ta bi naj mela vgrajen pretvornik če jaz prav razumem ..... bom jutri malo poklical tja v trgovino da vidim kaj oni pravijo

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
A tistga, ko sem ga nalepil poznas?

Ne vem zdaj katerega naj vzamem..
confused-1.gif

Vem, da je vse skupaj ceneno kitajsko sranje, ampak vseeno so verjetno kaksne razlike..?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.639
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
A tistga, ko sem ga nalepil poznas?

Ne vem zdaj katerega naj vzamem..
confused-1.gif

Vem, da je vse skupaj ceneno kitajsko sranje, ampak vseeno so verjetno kaksne razlike..?
Ti do 80€ imajo večinoma kar isto notranjost. Razlika je večinoma le v izgledu škatle in izgledu menijev. Pa kakšen ima kakšno funkcijo onemogočeno.