Sam si lastim ta prenosnik Toshiba NB 550. Obvezna je nadgradnja RAM-a (na 2GB, več ni možno), moti me črna nekontrastna tipkovnica, z win 7 starter deluje bolj bogo vse skupaj, dokler ne odinštaliraš vseh Toshibinih butastih dodatkov, ki po pravici povedano ne vem komu koristijo.
Nekako sem bil z FS Amilo mini bolj zadovoljen, WIN XP so laufali odlično za računalnik za tako "švoh" konfiguracijo in ga nebi menjal, če ne bi spustil dušo po 3 letih skoraj vsakdanje uporabe (čeprav zadeva še dela ampak iščem PATA disk 1.8")
V glavnem, ja, Toshiba. Všečna zadeva, ko se jo polotiš (odstranitev odvečne krame, upgrade RAM-a), stock varijanta bi kmalu romala nazaj v trgovino. Zvočniki kljub zvenečemu imenu nič posebnega, tisti dolby kar koli že imam izklopljen, ker drugače stalno poka v zvočnikih, ko se izvede kakšen proces, ki ni del predvajanja filma ali glasbe ali zgolj premakneš miško. Baterija je pravi cukr proti Amilotu, včasih pozabim, kje sem spravil polnilec...
Aja kot zanimivost: Win 7 starter ne omogoča menjave ozadja (wallpaper), samo v opozorilo, mene je pač to na rit vrglo, ko sem zvedel.