Kasko Triglav: doplačilo za odkup

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Eno vprašanje, pr Triglavu je možno 8 % doplačilo za odkup posledic prve škode, za vozila, ki so razvrščena v PR 4 ali nižje.
Pač doplačaš unih 8% glede na tvoj znesek pr splošnem kasku
grin1.gif

In kokr jst to doplačilo razumem krije samo en, (da ne izgubiš bonusa in da ne plačaš franšize/soodeležbe) bilo keri škodni dogodek.
Oz ali kera delna kombinacija ne spada zravn?? Kraja?? Pač da morš to še vedno doplačat.
Torej da ni dovolj teh 8% doplačila če mi ukradejo avto (pa nism še nič uveljavlal), ampak morm met še vedno delno kombinacijo K.
Thnx

Sprašujem za to ker gledam od fotra polico, pa mi ni jasn ker ma 8% doplačan, za koj k. ima še K zravn
grin1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
K je kraja; pri Triglavu je kraja krita samo v delni kombinaciji K, ki pa mora imeti za osnov tudi polni kasko. 8% doplačila pa naj bi pomenilo, da ne padeš v razvrstitvi, če koristiš osnovni kasko (brez kombinacij); torej vandalizem, lastno sesipanje...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Uf točno..
Pozabu da splošni kasko krije določene stvari, katere lahko uzameš kot delne kombinacije. (karje res ni umes)
Recimo, če mi ga en butne na parkplacu. Tukaj ne rabm dodatne H kombinacije. Gre iz splošnega.
Ker mam doplačan, pač ne izgubim nič.
Thnx..

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Recimo, če mi ga en butne na parkplacu. Tukaj ne rabm dodatne H kombinacije. Gre iz splošnega.
Ker mam doplačan, pač ne izgubim nič.
Thnx..

Ne izgubiš nič, če se ti to zgodi 1x na leto. Kaj pa če ti vsak mesec nekdo butne na parkingu? Pri H kombinaciji ni omejitve glede števila škodnih dogodkov na leto, odkup prve škode pa velja samo za prvi škodni dogodek.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Dobr, sej veš kako je pr teh zadevah, lahko imaš čisto vse od A do Ž zavarovano.. Pač vsak pr seb ocen kaj rabš kaj ne.