Kartica za plačevanje goriva?

matej_

Guru
25. okt 2007
2.126
656
113
Mene zanimajo vaše izkušnje katero kartico uporabljate za plačevanje goriva?
Sam imam magno pa viso vendar sem študiral da bi magno skenslal, pa bi z viso plačeval.
17758-icon_confused.gif

Z ba kartico nebi plačeval, rajši mam posebej račun za plačevanje goriva. tankam trenutno samo na petrolu (ker mi je najbližji) tak da je magna zakon, vendar rabim pa tudi viso za prek neta.

Vaša mnenja?
pozdrav.gif

lp

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Ce kot pravis tankas samo na petrolu potem je magna koristna stvar. Tudi kaksni popusti in to.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Se en glas za bancno. Ne vidim razloga zakaj nekateri nosijo 5 plastik seboj, vsako za svoje zadeve (benz, specerija etc.) pa ti vsak teden trgajo nekaj in nisi nikol na tekocem koliko imas na racunu. Imam dve pa je mastercard bolj ali manj izkljucno zaradi paypala, vse ostalo bancna, tudi za dvige in placila v tujini (EU).

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jaz imam 2 Visi pa Maestro.

iz Abanet-a se da vse exportirati v excel, tako da potem lahko grupiram kakor hočem in dobim ven kar hočem... če se že gre za preglednost... Plestike je itak preveč že druge...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
magna je že kul, samo popusti so pa popolnoma neuporabni:

.% popust velja za vse vrste blaga, z izjemo goriv, petrolejev, ekstra lahkega kurilnega olja, tobačnih izdelkov, časopisov in revijj, storitev loterije, vinjet, telefonov in telefonskih kartic.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Bančno, kaj pa drugega.

Ko pa Petrol še ni sprejemal kartic, pa EC MC na OMW.

Oz. na Petrolu tankam, če res ni nič drugega v bližini...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.412
5.688
113
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
vse ostalo bancna, tudi za dvige in placila v tujini (EU).
v tujini je master card bolša izbira ker nima provizije, na bančni jo maš

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Jaz parkrat plačal na hrvaškem z maestro, pa ni nobene provizije bilo, razen če je všteta v valuto.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Osebno sicer placujem bencin z bankovci, ce pa ravno nimam pri sebi, pa pride zlata Visa vedno prav
wink-1.gif

Kar groza me namrec je, da bi imel v denarnici po 100 kartic in bulo v žepu, ko denarnico spravim
smile-1.gif

Sedaj sem sel gledat ugodnosti Magne ... a mi prosim lahko kdo pove, zakaj bi občan Magno sploh potreboval, če ni prevoznik ali kaj podobnega??
8 eur na leto ti pojejo, dobiš pa 1% popusta na žvečilne gumije, ki stanejo 50 centov
smile-1.gif

http://www.petrol.si/index.php?sv_path=189,198
http://www.petrol.si/index.php?sv_path=189,190

Nazadnje urejeno:

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
zlata Visa

Ojej, še en nategnjen, kaj ti zlata ponuja ekstra?

Tudi na navadni Visi se da imeti višji limit, če ga že ravno rabiš. Je pa res, da potem ne plačuješ višje članarine
cool-1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Imas raznorazne ugodnosti pri hotelih, rent-a-car in ostalih storitvah. Ce vplacas potovanje z zlato viso je potovanje avtomatsko zavarovano.

Ampak to je kartica dejansko za ljudi z denarjem, ne nekom ki pred POS terminalom premisljuje pol ure ali bo "zapeglal" kartico ali ne.

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Sem v tujini precej plačeval z navadno bančno kartico, predvsem bencin, pa še ni bilo nikjer provizije, uporabljaš jo pa lahko že skoraj povsod, tako da ne rabim nič drugega.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.126
656
113
no da se oglasim...

mnenje bi rad, ker po eni strani bi rad skenslu eno kartico. in verejtno bo to magna.
glede omejenosti ljudi kje tankajo pa ne tankajo, ker so nek čuli al pa nardili 10km v drugih pogojih več, ne bom razglablju ker je že preveč povedanega.

viso rabim za prek neta plačevat in tujino če bom kj hodil.