Karte iGo na iPhone?

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Bom kar tule vprašal, med navigacijo nisem našel podobne teme: ali iGo na iPhone uporablja enake karte, kot so za npr. Android, PPC in ostalo? Ali imajo čisto svoj format? Ker Teleatlas za Slovenijo je čisto spodoben, Navteq pa malo manj.
Hvala!

I

Izbrisan uporabnik 3287

katere karte uporablja ne vem na pamet. lahko pa pogledaš opis iGo navigacije na app storu. Deluje pa iGo zelo dobro, brez kakih "štekanj" na Iphonu.

Če/ko boš na app storu napiši, da iščeš navigation igo. Zadnja verzija je 1.2.3

lp

I

Izbrisan uporabnik 3287

Zdajle pogledal. Res je. Zadnja verzija je 1.3.10. Je pa v akciji 30% off oziroma 69.90 eur.

lp

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Res? Super. Teoretično: če človek kupi najcenejšo varianto za iPhone, potem pa gor skopira karte ver. 8.30 (npr. z naprave, ki ni več v uporabi
evil.gif
), bi nekako imel na razpolago vse?
LP!

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.175
490
83
MIslim da potrebuješ licenco za vse mape in da ne bi delovalo. Sem pa sam imel crackano verzijo in je delovalo brezproblema. Če ima slučajno kdo jailbreakanega sem na partis in mojblink naložil pack aplikacij in iger (med njimi tudi igo navigacija in copilot) z naslovom Igre.Aplikacije.Navigacija.za.Iphone/Ipod.

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Pa tudi vsakemu op. sistemu nekaj manjka: iPhone je treba jailbreakati, če hočeš kaj naložiti, nima radia,... Android nima podpore za certifikate, akr nujno rabim, da ne vlačim prenosnika s sabo, WP7 je čisto svež, pa ne bi še kaj reskiral...
cry12bpy.gif

Ah, bo že...
Aja, jailbreak za zadnji iOS je že? Pa dela kaj problemov pri delovanju?

LP!

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.175
490
83
Zakaj bi iphonu kaj manjkalo? Sej jailbreak ni potreben, pač razkiraš tistih skromnih 70€ za navigacijo.

Jailbreak je pa že dolgo časa tethered, prišel pa je tudi tethered, tako da s tem ni problema. Sam nisem nalagal nekih stvari s cydie, le najnujnejše 5 icon dock, sbs settings, slo. jezik, pa je telefon deloval odlično, tudi baterija je zdržala 2-4 dni. Na zdajšnjem galaxy S mi ob enaki uporabi zdrži 1-2 dni, pa tudi delovanje ni tako tekoče. Mi je kr žal, da sem menjal.

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Ma ja, odločam se med HTC Desire Z ali iPhone 4. Kaj drugega že ne bi, saj mi je preveliko, 3,5 ali 3,7 " ekran je največje, kar sem pripravljen še nositi okoli. Ok, cena je res x2 en ali drugi, pa vseeno. Nekako se ne morem odločiti. Desireja (sicer navadnega) nekako poznam, saj sem ga že imel nekaj časa, pa sem ga zaradi nepodpore certifikatov prodal. Bi šel na iPhone, pa cincam, Kaj pa če ne bom zadovoljen? . Zato sprašujem take stvari...
LP!

I

Izbrisan uporabnik 3287

Sploh ni vprašanje: Iphone.

Kar se navi tiče, če JB -kaš Iphone potem si lahko "sposodiš" navi skupaj z vsemi kartami za probo.

lp

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.175
490
83
Jaz bi vsekakor vzel iphone 4, sploh če nisi na tesnem z denarjem, tudi ceno za prodajo boš obdržal.