Karpathos...

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
zanima me predvsem od tistih, ki ste že letovali na tem otoku, kje se splača najet, scooter, avto...
Koga poebej priporočate.

Na netu so bolj skopi z info

/ aja kak AVIS ..in podobne firme ne pridejo v poštev ker imajo oderuške cene...

hvala.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
jaz sem ga najel pri lokalnem izposojevalcu..saj jih je kar nekaj..za ceno glih ne vem več, ampak ni bilo drago

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Skuter rabiš, avta pomojem ne, cena okoli 100 eur na teden...Drugače pa je lepo na karpathosu, jaz sem bil kakšne 3 leta nazaj in sem doživel en kup različnih komedij. Enkrat je na otoku zmanjkao bencina, potem sva šla s punco s skuterjem na Olimpos (1200m), obrnit se nisva mogla, ker je pisalo, da je tam bencinska. No, seveda ni bila bencinska, ampak market in tiste 3 L bencina mi je nalil kar iz plastenk.

Pri tovarni sem srečal enega gospoda, ki je slikal na kamne, ker je mel poln K tovarne in vsego okrog nje, vail naju je na jutranje ribarjenje, vendar žal nisva šla...

Karpathos je zakon, škoda edino ker gredo vsi otoki v kontra stran, v turizem.

I

Izbrisan uporabnik #488

Grem letos tja konec julija
smile-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Hehe, kul, jaz mam res lepe spomine na ta otok...Na olimpos se splača it, tam ljudje živijo po starih grških običajih, baje je to edina vas, kjer še živijo tako. brez štroma, v tistih črnih nošah - večinoma pa vsi govorijo angleško oz. ameriško, saj se na pokoj vračajo iz amerike. Res zanimivo.

Karpathos ima tudi ful lepih plaž, zapomni si samo nekaj - najlepše plaže so okoli letališča, malo jajc rabiš pa poln tank pa marsikaj najdeš.

nix

Pripravnik
8. maj 2008
40
0
6
zakon je za surfarijo... res super piha cele dneve voda je super pa full leo je...

avto se da najet, ker z skuterejem je malo tezko tovorit 2 surfa pa kakih 5 jader pa vsega, ko spoznas folk znajo zadeve bit zelo poceni...

samo rabis za to kak mesec, pol pa zivis ko glavni car